• Kesämökin oudot äänet

  Tapahtumapaikka
  Puumala

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Tyyppi

  Olin viime kesänä viikon kaverini mökillä. Kaverini oli sanonut että älä sitten pelästy jos saattaa välillä jotain epämääräisiä ääniä kuulua.

  Yhtenä päivänä kun olimme kahdestaan mökillä sillä kaverini vanhemmat menivät töihin. Silloin kuulin ääniä ensimmäisen kerran. Olimme sellaisella nuotipaikalla paistamassa makkaraa kun kuulimme päämökistä kamalaa kolinaa. Se kuulosti siltä kuin joku olisi heittänyt kattilat hyllyiltä pitkin lattioita. Se ei voinut olla kumpikaan kaverini kissoista, koska toinen oli meidän kanssamme ja toisen näimme tepastelemassa jossain siinä pihapiirissä.

  Menimme heti katsomaan mökkiin ettei sinne ollut vaikka eksynyt jokin eläin, mutta kun menimme sisään kaikki näytti ihan normaalilta. Jossain siinä päivällä kun olimme uimassa näimme yhtäkkiä sieltä nuotipaikalta nousevan hirveästi savua. Juoksimme nuotion luo ja se oli ihan täysisää liekeissä. Se oli outoa sillä olimme sammuttaneet sen hyvin makkaranpaiston jälkeen heittämällä siihen ämpärillisen vettä.

  Yhtenä toisena iltana olimme lämmittämässä saunaa ja kaverini jäi sytyttämään saunaa ja minä menin hakemaan liiterista puita. Olin juuri kumartunut maahan laittamaan puita koriin kun ylitseni lensi yksi klapi. Se ei voinut pudota sillä se olisi tippunut eteeni. Ihan kuin joku olisi heittänyt sen vain ylitseni.

  Kaverini sanoi että hänen vanhempansakin ovat joskus mökillä jotain kuulleet. Mietimme kaverini kanssa että mökillä on ehkä joskus sattunut jotain sillä ainoastaan päämökissä, aitassa ja puuliiterissä on tapahtunut tai kuulunut outoja. Sillä kaverini perhe kun osti tuon kyseisen mökin ne olivat siellä valmiina, mutta saunan ja kalastusmajan he rakentivat.

  Yksi juttu on vielä se kun menin käymään yöllä huussissa. Sillä välin kaverini oli aitassa katsomassa leffaa. Huussissa ollessani kuulin askeleita, ne pysähtyivät huussin oven taakse. Luulin tietty että kaverini tuli odottamaan minua siihen ja huusinkin että: Älä yritä säikyttää tiiän et oot siinä. Mutta kun menin ulos huussista oven takana ei ollu ketään. Kun menin aittaan takaisin kysyin kaveriltani miks se oli tullu huussin luo. Kaverini sanoi että oli ollut kyllä aitassa koko sen ajan mitä olin poissa.

  Sinä yönä kuulimme myös outoa harmonikka musiikkia ulkoa. Musiikki ei voinut tulla naapurista, koska lähellä on vain yksi mökki ja he eivät silloin olleet paikalla. Kokeilimme kaverini kanssa mökillä myös spiritismiä mutta se ei toiminut.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Puumala, Selittämättömät äänet.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa