• kellarin oviaukko

  Tapahtumapaikka
  Helsinki

  Tapahtuma-aika
  2004

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  hunter

  En muista tarkkaan koska nämä tapahtumat alkoivat vaivata minua, mutta sen tiedän että siitä on ainakin 8 vuotta aikaa.

  Vuosia sitten kun mummini ja vaarini asuivat vielä Helsingissä kävin heillä todella usein. Talo oli kolmikerroksinen. Yläkerrassa oli makuuhuoneet, keittiö ja olohuone sijaitsi keskikerroksessa ja autotalli ja kellari alimmassa kerroksessa. Alimpaan kerrokseen johti pimeä portaikko eteisaulasta.

  Aina kun kuljin kellariin vievien portaitten ohi minulle tuli tosi outo tunne. Siitä lähtien aloin pelätä sitä portaikkoa. Siitä päivästä lähtien minua alkoivat myös vaivata mitä ihmeellisimmät unet suurin osa unista kuitenkin liittyi mummin ja vaarin talon kellarin pilkkopimeisiin portaisiin.

  Eräänä päivänä kun taas kuljin portaikon ohi jäin jostain syystä tuijottamaan alas pimeyteen. Hetken tuijotettuani sinne meinäsin saada sydärin (koska olin aina ollut niin kamalan arka) alhaalla portaikossa liikkui joku hahmo luulin sen olevan vaarini ja lähdin aivan rauhallisesti mummini luo keittiöön ja silloin muistin, että vaarini oli Helsingin keskustassa.

  En enää sen sen jälkeen jäänyt portaisiin tuijottamaan, mutta joka kerta kun ohi kuljin minulle tuli tunne että joku katsoo ja joskus silmä kulmassa näin jonkun siellä liikkuvan. Nyt mummi ja vaari ovat asuneet jo 6 vuotta Lahdessa.

  Vaikka tapahtumista on jo vuosia aikaa muistan ne kuin eilisen päivän.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2004, Helsinki, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa