• Joulukuu

  Tapahtumapaikka
  Kotka

  Tapahtuma-aika
  2014

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Böö

  Kun tästä kirjoitan, mikäli tarkoittaa omista kokemuksista voi muut luulla tätä hömppä puheeksi. Päätätte itse mihin uskotte.

  Joten tämä kokemus oli itselleni ihme. Kukaan ei tiedä miltä tuntuu näkevänsä sen mitä-ei-uskota maan päällä. Olinko juonut silloin? Ottanut ainetta? Pilvessä? En! Vaan näin omin silmin ja tuntui epämukavalta. Vihdoin viimein pääsin eroon siitä paskiaisesta!

  2 vuotta koin kotona pahantuulisuutta ja tuntui en olisi omaitseni. Välillä kuulin jonkun miehen kutsuvan nimeäni enkä vastanut siihen (luulin kuvittelevani) yöllä nukuttuani tuntui siltä joku tuijottaisi. En avanut silmiä, koska luulin edelleen kuvittelen… pari kuukautta siitä äitini kertoi veljeni kuulevan miehen äänen kutsuvan häntä. Aloin ihmettelemään, mikä ja kuka? Veljeni on 7- vuotias ja kertoi että joku on täällä kotonamme. En uskonut aluksi koin ihmeellisen asian.

  Olin yksin huoneessani ja kuuntelin musaa. Taas kuului miehen kutsuvan nimeäni. Vastasin ”no mitä?” mies kertoi käyttäydyn epäreilusti muita kohtaan, ja haluaa auttaa. Sitten nopeesti menin äidin luo kerroin mitä kuulin. Äiti sanoi pyydä hengen seurata valoa (mielessäni) tein käskettyäni pyysin hengen lähtevän. Mutta näin miten käveli takaisin. Ja taas oli kimpussani. Halusi olla suojelusenkeli ja mitä kaikkee. Päivällä kysyin tältä ”hengeltä” milloin näen kasvosi. Hän selitti näen joskus. Illalla äidin kanssa puhuimme paranormaalista, ja hengeistä. Äiti näki tumman hahmon vierelläni sanoi: ”ei suojelusenkelit ole mustia” tietty se oli demoni… tuli kylmät väreet selkää pitkin. Katsoin äidin olan yli näin pitkän mustan hahmon (en muista tarkkaa) aloin hengittää nopeammin ja tuli kylmät väreet. Äitini lausui: ”isä meidän joka olet taivoissa” yhdessä lausuimme henki lähti. Ja nyt kotona on hyvä olo.

  Okei, tarinassani ei oo päätä tai häntää, jos luette tämän. Pyydän mietitte hetken, vaikka pari minuuttia. Näitä ei voi todistaa, mutta kokemuksena tiiätte mihin uskoa. Tämä kävi jo joulukuussa. Yksityisiä asioita en levittele. Koska en luota kehenkään. Mutta tämä on oma kokemus, ja haluan teidän tietävän kukaan teistä ei ole yksin tämän kanssa, jotkut voi kuvitella teitä ”oudoiksi” uskokaa mihin haluatte. Mutta älkää valehtelko itsellenne!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2014, Kotka, Tunnistamaton henki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Joulukuu

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa