• Jäätävä hengitys

  Tapahtumapaikka
  Tampere

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Menin kerran isoveljeni huoneeseen nukkumaan, koska meillä oli paljon puhuttavaa päivän tapahtumista. Kun sitten veljeni nukahti, niin olin yksin huoneessa hereillä. Minua pelotti, koska olin illalla vielä lukenut kauhutarinoita.

  Isäni oli kyllä yläkerrassa (asumme omakotitalossa) joka yleensä rauhoitti minua jos pelotti, mutta tällä kertaa se ei rauhoittanut lainkaan. Kuulin koko ajan ääniä jotka ei tullut isästä. Kaiken kukkuraksi nukuin lattialla joka ei auttanut ollenkaan asiaa. Kuulin koko ajan koputuksia ja liikkumista vaikka kukaan ei yläkerrassa liikkunut. Kuulin myös askelia portaista jotka kuulostivat siltä että joku tulisi yläkertaan korkokengät jalassa.

  Mitään pahempaa ei tapahtunut. Kun mitään ei enää kuulunut, aloin lukea Aku Ankkaa. Kohta taas alkoi kuulua omituisia ääniä ja tulin levottomaksi. Laitoin Aku Ankka lehdet sivuun ja silmät kiinni. Otin peittoa pois yläselästä, koska minulla oli hiki. Menin kyljelleni. Äkkiä tunsin viilentävän hengityksen selässäni. Katsoin nopeasti mikä se oli mutta en nähnyt mitään. Myös veljelleni tapahtui outoja juttuja yöllä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Moni-ilmiö, Tampere.


 • 2 vastausta aiheeseen Jäätävä hengitys

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa