• Isoäiti

  Tapahtumapaikka
  Karvia

  Tapahtuma-aika
  1975

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  elina

  Olin silloin noin viiden vanha kun tämä tapahtui. Asuin omakotitalossa jossa oli ylä- ja alakerta äitini, isäni ja siskoni kanssa.

  Sisko on minua 7 vuotta vanhempi (tarkasti sanottuna 6,6 vuotta) ja kiusasin siskoani ja menin hänen huoneeseensa, vaikka siskoni kielsi tulemasta sinne. Vein hänen tavaroitaan ja osasin olla ärsyttävä siskoani kohtaa. Jos en väärin muista se oli kesä ja koulu oli loppunut noin pari viikkoa sitten (itse en ollut koulussa) ja muistan kuinka sisko pyöräili peltotietä ja huusi minulle ”sinun vuorosi viedä heinät” Meillä oli silloin hevosia ja vuoroteltiin siskon kanssa kumpi vie heinät.

  No, uppiniskaisena menin omaan huoneeseeni enkä vienyt heiniä ja samalla hetkellä äitiniäiti huusi minulle ”Elina, saat istua rattaan päällä jos viet heinät!” Juoksin ulos ilosta kirkuen lällätellen siskolleni kuinka olisin saanut istua rattaan päällä ja siskoni huusi perääni että se oli silloin mummin aikaan.

  Sinä hetkellä muistin että mummi kuoli vuosi sitten. Kerroin mummin huudosta siskolleni ja tämä sanoi nähneensä sillalla mummin valkean varjon. Muistamme tämän hyvin siskoni kanssa ja puhumme aina tapahtuneesta kun näemme. En ole kertonut tästä kenellekkään muulle kuin siskolle. Jääkön se meidän salaisuudeksi.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 1970, 1970-luku, 1975, Karvia, Tunnistettu henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa