• Hyynisen haamu

  Tapahtumapaikka
  Uusikaupunki

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Uudessakaupungissa Elkkyisissä on talo, jossa erään tuttuni sukulainen aikoinaan ampui itsensä, huhujen mukaan tätä ennen tappoi myös vaimonsa ja lapsensa. Kavereiden kanssa ollaan pari kertaa siitä ajettu ohi, ja tuntuu kuin joka kerta talo vaihtaisi sävyä. Vaaleanvihreästä kellertävään ja takaisin vihreään.

  Astuimme autosta ulos ja kävelimme etuovelle ja katsoimme ränsistyneen näköistä taloa miettinen että ei h*lvetti, mitä me ollaan tekemässä. Noh, mentiin sisälle ja ensimmäisenä pöydällä näkyi osanotto adresseja, avasimme niistä yhden ja lukaisimme sen nopeasti läpi.

  Jatkoimme matkaa oleskelutilaan ja otimme valokuvia huoneista. Isohkossa tuvan tapaisessa huoneessa oli seinällä kaksi taulua; muotokuva vanhasta miehestä sekä kuva kuihtuneesta ruususta. Kuva vanhasta miehestä oli mustavalkoinen, ja miehellä oli vakavat kasvot. Kuvan otettua miehen silmät olivat valokuvassa SELKEÄSTI värilliset ja miehellä oli reipas hymy kasvoillaan. Kuihtuneesta ruususta kun otti valokuvan, ruusu oli selvästi tulenpunainen.

  Olimme jatkamassa seuraavaan huoneeseen niin eteisen ovi pamahti auki vaikka emme juuri silloin koskeneet yhtään mihinkään. Juoksimme autolle ja lähdimme äkkiä takaisin kaupunkiin. Tämän jälkeen jotkut katulamput ovat vilkkuneet kohdallamme, mutta ei sitä voi varmasti yhdistää tapahtumiin.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Moni-ilmiö, Uusikaupunki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa