• Hyss

  Tapahtumapaikka
  Hollola

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Kolme yötä sitten se alkoi.Olimme kaverin kanssa tupakalla pihalla ja olimme juuri tulleet keskustasta kaverilleni. Kunnes olimme polttaneet tupakat ja lähdimme kävelemään kaverini ulko-ovea päin kuului jostain HYSS. Kysyin kaveriltani että kuuliko hän mitään, mutta vastaus oli että en. Ajattelin ,että kuvittelisin omia mutta pimeydestä kuului taas HYSS.

  Tämä jatkui kaksi yötä kunnes olimme taas kaverini kanssa terassilla tupakalla kahden aikaan yöllä. Olin paniikissa ,koska kuulin jonkun sanovan minulle HYSS ja sanoin siitä kaverilleni, joka taas vastasi että ei sieltä mitään kuulu. Hetken päästä ääni kuului taas kaukaa kunnes kymmenen sekkunnin päästä siitä se sanoi sen suoraan vieressämme kovalla äänellä. Kaverini säikähti niinkuin minäkin ja menimme aivan paniikkiin. Juoksimme sisään ja sisällä kissa rupesi sähisemää ovea päin.

  Menimme kaverini huoneesee ,jossa kaverini kertoi minulle että viime talvena oli keittiöön syttynyt kynttilät päälle vaikka kaikki perheen jäsenet paitsi äiti oli ollut pihalla. (äiti oli nukkumassa). Kaverini oli mennyt katsomaan ,että onko joku hereillä ,mutta hänen äidin ovi oli ollut kiinni ja äiti oli ollut nukkumassa.

  Nyt ajatukseni pyörii vain ,että mitä jos siellä oikeasti olikin joku vanha asukas. Koska talossa asui ennen vanha pariskunta ,joka oli kuollut pois. Tätä ajatusta ei saa pois mielestään toivoisin vain ettei minun tai kaverini tarvitsisi kuunnella tuota aina kun menemme öisin pihalle.!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Hollola, Selittämättömät äänet.


 • Yksi vastaus aiheeseen Hyss

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa