• Huminaa ja laahauksia

  Tapahtumapaikka
  Hattula

  Tapahtuma-aika
  2008

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Kaverukset

  Olin kaverini luona yökylässä. Hän asuu maalla jonne on noin 6 km meiltä. Itse asun kaupungin rajalla. Kaverini oli ennenkin kuullut selittämättömiä ääniä. Menin hänelle yöksi,koska halusimme selvittää äänien todenperän. Olin tällöin 8-vuotias.

  Päätimme nukkua kaverini huoneessa. Katsoimme illalla elokuvaa, kun olimme katsoneet elokuvaa jonkin aikaa aloimme kuulla huminaa ja laahausta yläkerrasta. Talo oli siis kaksikerroksinen. Yläkerrassa oli kaverini veljen huone, joten ajattelimme että hän meitä siellä vain pelottelee. Myöhemmin me kumminkin muistimme että kaverini veli oli lähtenyt omalle kaverilleen yöksi. Meitä alkoi hieman pelottamaan.

  Ajattelimme kumminkin että se oli vain tuuli, joka humisi vanhassa talossa. Mutta laahaukselle me emme keksineet minkäänlaista syytä. Äänet loppuivat. Elokuva loppui ja menimme nukkumaan.

  Vähän ajan päästä heräsin,kun kaverini herätti minut. Hän sanoi että joku oli portaissa. Kuulimme portaista samanlaista lahausta kuin aiemminkin. Emme nähneet mitään mutta kuulimme selvästi että jokin käveli portaita alas ja raahasi jotain perässään. Sitten meitä pelotti niin paljon että me kiljuimme molemmat.

  Kaverini äiti heräsi ja tuli kysymään mitä tapahtui. Kerroimme molemmat sen tarinan ja nukuimme lopun yön kaverini äidin makuuhuonessa. Loppu yön saimme nukkua rauhassa. Enään emme ryhdy salapoliiseiksi kun tulen kaverilleni yöksi.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2008, Hattula, Selittämättömät äänet.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa