• Hiippailija ja räyhähenki?

  Tapahtumapaikka
  Turku

  Tapahtuma-aika
  1987

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Olen tässä reilun kolmenkymmenen ikävuoteni aikana useasti nähnyt/kuullut jotain yliluonnollista jota en osaa selittää. En tiedä olenko tällaiselle erityisen herkkä mutta kaikki ovat tositapahtumia ja ovat esiintyneet muutamassa eri paikassa. Tässä kuitenkin yksi tapahtuma joka vieläkin mietityttää:

  Olin n.15-vuotias. Asuimme vanhempieni kanssa vanhassa 40-luvulla rakennetussa omakotitalossa jossa oli 3 kerrosta. Vanhempani lähtivät viikonloppuisin yleensä mökille ja minä halusin jäädä kotiin koska kaikki kaverit oli lähellä.

  No oli taas tällainen viikonloppu ja tulin lauantai-iltana kotiin ystäväni luota. Oli jo pimeää. Menin sisään ja suoraan yläkertaan jossa huoneeni oli. Tapani mukaan jätin valon palamaan yläkerran käytävään ja huoneeni oven kiinni. Sängyssä unta odotellessa aloin kuuntelemman ihmeellistä rahinaa joka kuului oven takaa… Tajusin että käytävän mattohan se rahisee aivan kuin joku kävelisi tai enemmänkin raahautuisi.

  Ääni läheni ja loppui heti oveni taakse. Reippaana likkana menin äkkiä avaamaan oven, ei ollut mitään ja äkkiä takaisin sänkyyn. Ääntä ei kuitenkaan enää kuulunut mutta pelotti ihan hirveästi. Olin kuitenkin jotenkin saanut unta ja sunnuntai näytti oikein aurinkoiselta ja ihanalta. Kävin alakerrassa syömässä aamupalaa ja kaikki näytti olevan ihan ok ja ajattelin että se öinen oli vain mielikuvitusta.

  Kävin huoneessani ja tullessani alakertaan eli rappuset vievät eteiseen jossa on iso peili josta näkee taas kellarin ovelle joka ei todellakaan itsestään tai mistään ilmavirtauksesta liiku, pamahti auki ja kiinni erittäin nopeasti n.8-10 kertaa. Pelästyin niin paljon että lukitsin itseni eteisen vessaan hetkeksi, mietin hetken että missä on mun kengät ja takki ja lähdin juosten kotoa enkä tullut kotiin ennen kuin vanhempani olivat tulleet.

  Perheeni muutkin jäsenet ovat kokeneet talossamme kaikenlaista mutta mielellään puhun vain omista kokemuksista, jossain vaiheessa taas lisää.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 1980, 1980-luku, 1987, Räyhähenki, Turku.


 • 3 vastausta aiheeseen Hiippailija ja räyhähenki?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa