• Häirikköhenki kaverin luona

  Tapahtumapaikka
  Vaasa

  Tapahtuma-aika
  2005

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  Sota-ajan aaverakennus

  Tämä tapahtui joskus Tammikuussa.

  Olin kaverini ja hänen perheensä kanssa heillä. Ensimmäinen tapahtuma alkoi jo karmia. Olimme menossa yläkertaan, jossa ei ollut ketään. Kaverini äiti, isä, pikkuveli ja isosisko olivat alhaalla katsomassa jotain elokuvaa.

  Olimme menossa kaverini huoneeseen kunnes huomasimme, että ovi oli irrotettu. Ajattelimme että kaverini isä oli ottanut sen pois tehdäkseen jotain työtä. Menimme kysymään mitä kaverini iskä teki, mutta hän sanoi ettei ollut tehnyt mitään. Sitten kaverini isä tuli katsomaan ja ihmetteli tapahtumaa.

  Hän huusi että soittaa poliisille. Vastausta ei kuulunut ja kaikki paikat kierrettiin eikä ketään näkynyt. Asian annettiin olla.

  Yhtäkkiä kun mekin olimme kaverini kanssa katsomassa elokuvaa, pöydällä olevat sipsit ja karkit ikäänkuin nousivat ilmaan ja tippuivat räsähtäen maahan.

  Myös televisio alkoi vilkkumaan.

  Talo oli omakotitalo joka oli toiminut sodassa jonkinlaisena juttuna. Eli se oli vanha. Kaverini perhe oli asunut siinä vasta kuukauden ja muuttivat pois tapahtuman jälkeen. Olin tuolloin 7-vuotias. Rakennus romutettiin ja paikalla ei käy kukaan. Rakennus sijaitsi jossain kaukana keskellä, eikä naapureita ollut. Asia nykyäänkin mietityttää. He asuvat nykyään keskellä kaupunkia viihtyisässä rivitalossa missä ei kummittele.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla aave, ovi, poltergeist, pöytä, tavarat, televisio, välkkyminen.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa