• Häirikkö

  Tapahtumapaikka
  Ruovesi

  Tapahtuma-aika
  2005

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Yhtenä päivänä vuoden 2005 joulun jälkeen äitini pyysi minua hakemaan ruuvimeisselin talomme yhteyteen rakennetusta varastosta (muistaakseni pikkuveljeni lelun aukaisemista varten). Varaston ovi oli aivan ulko-ovemme vieressä terassilla. Juuri kun olin aikeissa astua sisään, kuulin sieltä räsähdyksen ja vaimeita juoksuaskeleita.

  Temperamenttinen kun olen, kiukustuneena kiskaisin oven auki ja valmistauduin huutamaan naapurin kauhukakaroille. Sisällä ei kuitenkaan näkynyt ketään kun laitoin valot päälle.

  Menin peremmälle varastoon ja hain ruuvimeisselin työkalujen seasta. Kun käännyin lähteäkseni pois, lasinsiru lävisti jalkapohjani (varasto on myös lämmitetty, joten en laittanut kenkiä). Maassa oli pieni lasi sirpaleina, se oli tippunut pöydällä olevasta pakkauksesta.

  Nilkutin sisään ja ajattelin vain kuvitelleeni askeleet ja ehkä rotta oli tiputtanut lasin. Pari päivää meni aivan normaalisti, kunnes uudenvuoden aattona heräsin aamuyöllä siihen, että joku kolisteli keittiössä, joka on huoneeni vieressä.

  Ajattelin että isäpuoleni siellä valmistautui lähtemään töihin. Nukahdin uudestaan ja aamulla kun menin keittiöön, huomasin että jääkaapin ja pakastimen ovet olivat auki ja yksi tuoleista kaatuneena sanomalehtikorin päälle. Kolina keittiössä jatkui yöstä toiseen, mutta en ikinä uskaltanut mennä katsomaan mitä siellä tapahtui.

  Koulut alkoivat muutamaa päivää uudenvuoden jälkeen. Kerran tullessani kotiin keittiön kaikki tuolit oli kaadettu ja olohuoneesta oli vedetty kaikkien sähkölaitteiden johdot irti. Rohkaisin mieltäni ja jäin kotiin enkä painunut kavereiden luo viettämään aikaani, vaikka palavasti halusin pois talosta. Tunsin velvollisuudekseni jäädä vahtimaan ettei räyhähenki taas tee pahojaan.

  Laitoin johdot takaisin seiniin ja rupesin katsomaan telkkaria. Rohkeuteni petti siinä vaiheessa kun nojatuoli siirtyi puoli metriä eteenpäin ja TV sammui. Pakenin ulos ja odotin siellä äidin kotiintuloa. Sisään mennessämme en huomannut mitään muuta erikoista kuin sen, että olohuoneen jokaista istuinta oli siirretty noin puoli metriä. Räyhähenki jatkoi kiusaamistaan kuun loppuun, mutta katosi viimein.

  Sen jälkeen olen hieman pelännyt olla yksin kotona, mutta ei ole kummituksia näkynyt, saunassa tosin joku aina kolistelee kun olemme olohuoneessa.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2005, 2010, 2010-luku, häirikkö, Räyhähenki, Ruovesi.


 • 3 vastausta aiheeseen Häirikkö

  1. Anneli sanoopi:

   Onpa erikoista!Minustakin tuntuu että joku räyhähenki asuu meidän ja alma mummu kummiruksen lisäksi Alma mummu ei tosin ole ilkeä kummitus,elossa hän oli mukava ihminen joka rakasti äitiäni,itse en ole häntä nähnyt mutta jos hän ei pidä jostain hän kertoo siitä pudottelemalla tavaroita ja piilottelemalla niitä mutta muuten hän mukava ja kiltti voin jopa puhua hänelle o.O vaikka hän on kummitus.Mutta minua kiusaa myös joku sillä joku koputtelee ikkunaan ja pelottelee tekemällä ilkeitä temppuja!

  2. Ihmeissään! sanoopi:

   MITÄ IHMETTÄ!! Meidänkin saunassa ja kylpyhuoneessa kuuluu aina ääniä ja kaikkea! Varsinkin kun olen yksin kotona! ja kuuluu kun joku kävelee vessaan ja laittaa ovenkiinni ja lukkoon vaikka meillä ei ole muita kotona kuin minä! tuntuuko sulla että sun huoneen nurkassa olisi joku? ja sitte meidän entinen koira.. olen nähnyt hänet MONTA MONTA kertaa ovenpielessä…

  3. esscort girl sanoopi:

   Olen ehdottomasti halunnut toimittaa nopeasti käsite kiittää teitä mukava Vihjeitä olet julkaistavaksi tällä sivustolla. Oma aikaa Internet näkyvät asti on nyt palkittu avulias strategioita vaihtaa perheeni ja ystävät. Olin väittävät, että me lukijat itse asiassa todella siunattu asua avulias yhteisön kanssa uskomattoman hienoja yksilöiden oivaltava pistettä. Olen oikeastaan ​​todella kiitollinen saada löysi verkkosivun ja näyttävät eteenpäin paljon ylimääräistä viihdyttäviä hetkiä lukemisen täällä. Kiitos paljon jälleen paljon asioita.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti