• Hahmoja talossa

  Tapahtumapaikka
  Laukaa

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Taikauskonen

  Hei, olen asunut omakotitalossa metsän keskellä koko elämäni. Kuulin vanhemmiltani että siinä samassa paikassa on kuollut joku ja palanut talo.

  Muutama vuosi sitten olimme siskoni kanssa kahdestaan kotona. Olimme alakerrassa keittiössä, kun kuulimme yläkerrasta ääniä. Kuulimme kuin tuolia olisi raahattu yläkerran poikki. No olen kuullut ääniä lisää ja muutkin perheen jäseneniä ovat.

  Vuosi sitten kun kaikki olivat menneet nukkumaan (oli alku kevät) äitini heräsi yöllä ja näki tumman miehen hänen edessään. Äitini katsoi miestä monta minuuttia, hän luuli sitä isäkseni ja katsoi taakseen ja huomasi isäni nukkuvan vielä siinä. Kun hän taas katsoi eteensä hahmoa ei enään ollut siinä.

  Olen itsekkin nähnyt tumman hahmon monesti kun olen tullut koulussa esm portaissa, isäni työhuoneessa tai peilin kautta vanhassa huoneessani. No vähän aikaa sitten siskoni oli sairas ja joutui leikkaukseen. Ei ollut varmaa selviääkö hän. Muutama viikko ennen leikkausta siskoni näki kaksi hohtavaa hahmoa huoneessaan.

  Koska hän selvisi arvelimme sen olevan enkeli tai joku muu hahmo. No olemme kuullet ja nähneet talossa outoja asioita vieläkin mutta enään ne ei häiritse.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Laukaa, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa