• Hahmo liikennevaloissa

  Tapahtumapaikka
  Kouvola

  Tapahtuma-aika
  2003

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Liisa

  Olin 13 vuotias kun tämä tapahtui. Olin kaupungilla ja kello alkoi lähestyä puolta kymmentä.

  Äiti soitti minulle että minun pitäisi jo lähteä kävelemään kotiin koska joudun kävelemään syrjäisellä kadulla kotiin mennessäni. Hyvästelin kaverini ja poikaystäväni ja lähdin kävelemään. Ihmettelin koska autoja ei näkynyt missään.

  Yhtäkkiä näin vaalean hahmon liikennevaloissa. Hieraisin silmiäni ja katsoin uudestaan, ei siellä mitään ollut. Jatkoin kävelemistä ja vastaan tuli pari kolme autoa. Olin puolessa välissä matkaa kun näin taas tuon oudon hahmon. Soitin samantien poikaystävälleni. Hän ei vastannut joten olin todella huolissani. Ja taas hahmo oli hävinnyt, luulin vain kuvittelevani sen vaalean tytön joka leiui kummallisesti, mutta ei. Yhtäkkiä joku kosketti minua olkapäälle.

  Kun käännyin siellä jossain kaukana erotin kasvot. Kaverini soitti minulle, en saanut mitään selvää mitä hän sanoi koska hän itki. Rauhoittelin häntä hetken ja sitten puhelimeni sammui, nyyt minua pelotti ja PALJON. Juoksin kotiin ja kerroin kaiken äidille, ja isosiskoni nauroi vieressä. He väittivät ettei aaveita ole olemassa ja minä uskoin heitä hetken verran.

  No sitten TV alkoi pätkiä ja minä sanoin että menen nukkumaan. Kun olin pesemässä hampaitani näin peilissä saman vaalean tytön. Aloin itkemään koska minua pelotti että hän veisi henkeni, tyttö peilissä ihmetteli miksi itken, siinä samassa siskoni tuli vessaan. Tyttö pelästyi siskoani ja en sen jälkeen ole nähnyt häntä.

  Olen nyt 21-vuotias enkä syysiltoina uskalla katsoa peiliin.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2003, kouvola, Tunnistamaton henki.


 • 3 vastausta aiheeseen Hahmo liikennevaloissa

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa