• Äidin henki

  Tapahtumapaikka
  Lahti

  Tapahtuma-aika
  2004

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  äidintyttö

  Äitini kuoltua äkilliseen sydänveritulppaan joulukuussa 2004 talossamme on alkanut kuulua outoja ääniä. Äiti sai tämän kohtauksen kotona ollessamme ja hän menehtyi ambulanssiin.

  Varsinkin yksin kotona ollessani saatan kuulla askeleita, kolinaa (aivan kuin joku kolistelisi kaapin ovia), koputuksia, nähdä ovien avautuvan itsestään, tuntea kylmän ilmavirtauksen ja kaikenlisäksi olohuoneemme radio on mennyt useita kertoa aivan itsestään päälle.

  Myös muut sukulaiseni ovat kertoneet samankaltaisia kokemuksia, esimerkiksi isoäitini kertoi äitini hengen vierailleen hänen luonansa varoittamassa tätä jostain. Tämä oli siis useita vuosia äitini kuoleman jälkeen. Pian tämän tapahtuman jälkeen isoäitini miehellä todettiin syöpä.

  Ainakin uskon näiden äänien ja ilmiöiden takana olevan äitini tai hänen tätinsä, joka eli meitä ennen talossamme. Hän kuoli äkillisesti verisyöpään ja oli äidilleni hyvin läheinen henkilö. Nämä äänet kuitenkin aiheuttavat minussa hieman pelkoa enkä ole edelleenkään tottunut niihin…


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2004, Lahti, Tunnistettu henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa