• Aave kulkeutuu mukana

  Tapahtumapaikka
  Vaasa

  Tapahtuma-aika
  2004

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Monesti taloissa missä olen asunut on tapahtunut kummia. Kattolamppu lentänyt sänkyäni kohti, sohva kaatunut, jne.

  Aluksi näimme vaimoni kanssa seinässä punaruskeita pisaroita (kuin vesipisara). Ihmettelin että miten sänkyni seinän puoleiseen seinää n. 1 metri sängyn yläpuolelle on kokista lentänyt. Pyyhin ne pois kohauttaen olkapäitäni mietteliäänä. Myöhemmin niitä oli myös ilmestynyt ympäri huonetta ja eniten sängyn vierustalle. Lisäksi sängyn viereen ja huoneeseen oli ilmestynyt viereen raapimajälkiä. Tapettiakin hajalla, karmeissakin oli jälkiä, mutta jäljet näkyivät kuin olisivat ( tulleet sisältä päin?).

  Kun muutimme toiseen asuntoon tapahtui sama. Taas piskoja ja jälkiä seinissä. Tällä kertaa seinä oli Betoni seinä, joka oli maalattu.

  Toinen ihmeellinen tapaus. Tyttöystäväni huusi tuskissaan, että älä purista kättäni niin kovaa. Pian hän säikähti koska huomasi, etten koske häneen ollenkaan. Tällöin hän makasi vierelläni sängyssä. Olin aikeissa lähettää pisaran aineet johonkin tutkittavaksi koska halusin tietää mitä ainetta pisarat ovat, jos niitä vielä ilmestyisi. Kuitenkin sen jälkeen niitä ei ole ilmestynyt, ja olemme muuttaneet eri asuntoon.

  Nykyisessä asunnossa on kuitenkin tapahtunut lieviä asioita. Usein kuluu todella kova kolahdus. Jopa niin kova, että vieraatkin säikähtävät ja ihmettelevät, että mikä iso esine kaatui. Kun menet katsomaan, niin ei siellä mitään ole kaatunut, sama ääni voi kuulua vaikka tyhjästä eteisestä. Joskus ihan kun kuuluisi askeleen ääniä (narinaa portaista tai tömähtelyä), joka etenee ylös portaita pitkin.

  Viimeksi oli teippirulla tiskipöydällä pöydällä. Sen takaisin nostettua syvään n.(35cm) kapeaan kulhoon. Se lensi n. 5 sekuntia sen jälkeen takaisin tiskipöydälle.

  Lisäksi lasi liukui itsestään päydän toiseen päähän. Vaimoni kauhistui todella tätä tapahtunutta.

  Jonkin aikaa sitten meillä jäi kaveri yötä nukkumaan kellariin. Aamuyöstä hän tuli herättämään meidät ja kysyi, että kummitteleko teillä. Ja ei suostunut siellä loppuyötä viettämään vaan kysyi, että saisiko tulla meidän väliin nukkumaan. ( naispuolinen )


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2004, Monialainen ilmiö, Vaasa.


 • 2 vastausta aiheeseen Aave kulkeutuu mukana

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa