• Viivin paluu

  Tapahtumapaikka
  Lappeenranta

  Tapahtuma-aika
  2007-2008

  Aaveen muoto
  Eläinten henget

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Meidän koira (sekaroituinen valkoinen,mustiapilkkuja) Viivi kuoli kuusivuotiaana sisäelin sairauteen nukkumalla pois meidän kylpyhuoneeseen vuonna 2006.

  Kukaan ei huomannut mitään, ennenkuin me teimme remontin ja kylpyhuoneesta rempattiin minun huoneeni.  Mutta vuoden 2007 alusta kun remontti oli valmis ja nukuin ensimmäisiä öitä huoneessani, välillä tuli kylmiä väreitä ja huoneessani tuntui oudolta. Nukuin muutaman yön äitini vieressä koska en uskaltanut nukkua omassa huoneessani.

  Kun vihdoin uskaltauduin nukkumaan omaan huoneeseeni, illalla kun olin käymässä nukkumaan, näin vaalean hahmon liikkuvan lattialla. En uskonut silmiäni ja odotin että hahmo lähti pois, sain suljettua silmät kun tunsin että joku tai jokin hyppäsi sängylleni. Avasin silmät siinä oli selvä painauma jostakin. Minua pelotti joten siirryin taas äitini viereen nukkumaan.

  Seuraavana yönä uskalsin taas nukkua huoneessani, heräsi siihen että tunsin taas miten joku hyppäsi sängylleni. Tuli jotenkin varma olo siitä että olen turvassa että lähellä on joku tuttu ja turvallinen. Hetken mietittyä tajusin että Viivi oli läsnä. Tätä ei tapahtunut kun öisin ja iltaisin kun olin yksin. Ja vain minun huoneessani, välillä kuulin kuinka koira juoksi rappusia. Tämä oli minun salaisuuteni.. Uskoin että Viivi halusi viettää vielä hetken kanssani.

  Vuonna 2008 nämä ilmiöt loppui, ajattelin että nyt Viivi olisi ikuisesti poissa.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla 2007, 2008, Eläin, hahmo, Lappeenranta, Lemmikki, sänky, Vaalea hahmo.


 • 2 vastausta aiheeseen Viivin paluu

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa