• Varpaisjärven aavetalo

  Tapahtumapaikka
  Varpaisjärvi

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  kalle

  Aiemmin ajattelin, kuten varmasti niin moni muukin että nämä kummitus tarinat ym jutut hengistä ovat vain keksittyjä tarinoita.. Nyt tiedän että ne ovat totta!

  Asuin omakotitalossa joka oli rakennusajaltaan noin 90-100v vanha,jossa oli tehty mm. itsemurha ja paljon muutakin pahaa. Minä ja esimerkiksi veljeni tulin totisesti tuntemaan että ihminen voi aistia ja tuntea todellista paniikin omaista kauhua kokiessaan sellaista minkä ei koskaan pitänyt olla todellista!

  Aluksi alkoi yläkerran vintiltä kuulua askeleita ja öisin heräsinkin niihin ja laskinkin askeleiden määrää usein, ennätys oli 12 askelta peräkkäin!sitten tuli oudot ovien paiskomiset yöllä ja eräänä päivänä vessan hana meni päälle itsestään! Navetan halkovajassa liikkui joku aivan selvästi sekä aitassa huokaili joku iljettävästi sekä toisti sanaa akaahh tai sinneppäin.. Tälläkin hetkellä ihoni on kananlihalla muistellesani nuita kokemuksia! En koskaan halunnut mennä yksin talon vintille, Se puistatti minua ja tunsin sekä tiesin että minua seurattiin läheltä!isänikin uskoi minua, ehkä hieman epäillen ja halusi nähdä näitä aaveita omin silmin, tiesinkin nimeltä yhden aaveista!

  Siiryimme siis talon vintille ja istuuduimme alas pirtin penkille, kutsuin aavetta nimeltä mikä oli virhe.. Kuului hirveä rysäys kun alakerran potaikon ovi lennähti auki ja kävi voimakas, kuin tuulen vire! Nyt isänikin heräsi oikeasti! Seuraavaksi savupiipun takaa takaa ilmestyi pitkä tumma hahmo jolta ei kyennyt erottamaan kasvoja tai se oli kuin kaapu päällänsä! Voin sanoa suoraan että menin isäni kanssa sen kahdeksan metriä paniikissa polvillaan huutaen ne portaat alas ja äkkiä ulos talosta!en ole sen jälkeen talossa asunut ja en ikinä edes harkitse sitä, varoitan myös kaikkia jotka harkitsevat tänne muuttamista että tarkistakaa talon historiaa ettette joudu samaan torppaan kuin minä koska tämä on täysin todellinen tarina!!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla 2011, äänet, aave, Askeleet, henki, tumma hahmo, varpaisjärvi.


 • 5 vastausta aiheeseen Varpaisjärven aavetalo

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa