• Spiritismiä kaverin luona

  Tapahtumapaikka
  Miehikkälä

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon

  Tarina alkaa siitä, kun olin viimekesänä ystävälläni yökylässä.

  Olimme viettämässä aikaa olohuaneessa, kunnes ystäväni sanoi minulle ikkunan luota ”Tule katsomaan tuolla on joku pellolla!” .. No menin katsomaan ja siellä oli mies pukeutuneena mustaan. No en ole varma oliko haamu vai mikä, mutta illalla ystäväni kertoi, että huomasi jonkun kävelevän ikkunan ohi pitäeen siinä kämmentään kokoajan, mutta ikkunalle mentyämme hän oli kadonnut.

  Ikkunan edessä olisi ollut vaikea kävellä, sillä siinä oli kukkapenkki. Päätimme myös ystäväni kanssa pelata ”spiritismiä” Huvinvuoksi, kun olimme kahden hänen kotonaan. Kysyimme ” Onko täällä ketään? Jos on ilmoita läsnäolosi jollakin tavalla” No Silloin, kun pelasimme oli talvi ja kesä oli jo unohdettu.. Mutta ”haamu” jos edes oli paikalla tuntui koskevan kättäni ja välillä kaulaani. Patterikin hehkui lämpöä, vaikka oli aivan kylmä! Lopetimme pelin sanomalla ”hyvästi” ja menimme keittiöön. No keittiössä roikkuva koristekin alkoi heilua, vaikka kukaan ei siihen edes koskenut!

  Ystäväni kertoi, että oli nähnyt lempeän näköisen vanhahkon piehen peilinkautta istuvan hänen takanaan, mutta noustessaan siellä ei ollut ketään. Kerran ystävällä ollessani minäkin huomasin huoneen nurkassa jonkun seisovan ja hymyilevän miulle lempeästi. kotona en ole koskaan huomannut kuitenkaan mitään yliluonnollista, paitsi kuolleita lemmikkejäni vilaukselta, jotka kuitenkin tarkemmin katsottuina katosivat.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat.


 • Yksi vastaus aiheeseen Spiritismiä kaverin luona

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti