• Savonlinnan kummittelija

  Tapahtumapaikka
  Savonlinna

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  Julle

  Asumme aika kaukana Savonlinnasta, noin 40 km pois päin Savonlinnasta, en nyt kerro sen kylän nimeä, mutta kumminkin..

  Oikeastaan kummittelu alkoi jo Varkaudessa. Asuimme rivitalossa, joka sijaitsi aika keskustassa. Yöllä, kun kävin veljeni huoneessa, havaitsin kuinka joku tuijotti, ja askelia kuului perässäni. Kaverini olivat hyvin järkyttyneitä tästä, mutta itse olin toki jo tottunut. Pikkuveljeni jokunen aamu aina mainitsi, että taas se kummitus käveli.

  Eräänä iltana kun tulin koulusta, menin olohuoneeseen katsomaan teeveetä. Kuulin kuinka ulkoovi avautui ja meni kiinni, ja juoksevat askeleet menivät käytävän päähän, huoneeseeni. Outoa tässäkin on se, että äänet loppuvat aina minun huoneeseeni, ja yleensä sieltä ne alkavatkin. Huoneen vaihto ei auttanut..

  Muutimme 2011 keväällä pois Varkaudesta, tänne Savonlinnaan päin. Alku meni hyvin, kunnes aloimme pikkuveljeni kanssa kuulla taas outoja ääniä minun huoneesta, joka tuolloin oli myös pikkuveljeni huone. Sänkyni tärisi oudosti yöllä, ja koirani ei uskaltanut enää nukkua kanssani.

  Vähän ennen kuin yläkertamme valmistui, pelasimme spiritismiä huoneeni vaatekomerossa, pelissä sammui vaan kynttilät ja kaikki vähän nauraen sen otti.. Lähdimme huoneestamme ja käytävän päässä, portaiden ylä puolella näkyi tumma hahmo, ja uskottelimme itsellemme että se oli vain ilmastointi putki. Kun tulimme kylältä kotia, menimme ylä kertaan, eikä siinä kohdassa todellakaan ollut mitään putkea.. Tämän jälkeen minua on alkanut pelottaa mennä ylä kertaan.

  Jouluna kummiskin vaihdoin huonetta ylös, vaikka pelottikin. Pikkuveljeni jäi alakertaan, sillä häntäkin pelotti.

  Kuulen edelleen ääniä, ja aina tietty aika kuukaudesta, äänet voimistuvat. Kaverini ovat myös kuulleet ja nähneet outoja juttuja. Ovet ja ikkunat aukenevat itsestään..

  Tätä on siis jatkunut jo 4-5 vuotta.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla 2011, ääni, savonlinna, varkaus.


 • Yksi vastaus aiheeseen Savonlinnan kummittelija

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa