• Sängynpään tyttöaave

  Tapahtumapaikka
  Kuopio

  Tapahtuma-aika
  2007

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  sonja1221

  Olin tämän tapahtuessa ehkä noin 10-11 vuotias. Heräsin yöllä kamalaan vessahätään ja olin juuri nousemassa sängystä mennäkseni vessaan, mutta jämähdin siihen paikkaan sillä näin sänkyni päässä istumassa pienen tytön jolla oli päällään musta vanhanaikainen leninki.

  Tyttö katsoi minua jonkin aikaa ja minä häntä. En siinä hieman unenpöpperössä tajunnut pelätä sitten se tyttö vaan katosi kun nousin sängystäni ja yritin lähestyä häntä.

  En sen jälkeen enää uskaltanut kyllä vessaan lähteä vaan jäin ihan äimänkäkenä tuijottamaan kattoa. Koko seuraavan päivän mietin näinkö vain unta tai jotain harhoja hämärässä huonessani. Vai oliko se ihan todellista. En ole oikein varma uskonko noihin aaveisiin mutta nyt kun olen sen itse (ehkä) kokenut niin mieleni on vähän muuttunut vaikka tuosta öisestä tapahtumasta on kulunut jo monia vuosia muistan sen kuin eilisen se oli yksi elämäni kummallisimmista ja hienoimmista kokemuksista.

  En tajua miksi ihmiset pelkäävät ja kammoavat aaveita nehän ovat vain aaveita jotka eivät tietääkseni pysty tekemään ihmiselle yhtikäs mitään.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2007, Kuopio, Tunnistamaton henki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Sängynpään tyttöaave

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa