• Pieni pellavapäinen tyttö

  Tapahtumapaikka
  Seinäjoki

  Tapahtuma-aika
  2006

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Olin viemässä koiralle ruokaa tarhaan eräänä tämän syksyn iltana, kun huomasin pienen tytön hahmon koiratarhan vieressä. Koiramme hyppi tavanomaiseen tapaansa häkkiä vasten ja heilutti häntäänsä tätä hahmoa kohti.

  Ensin säikähdin, että oma tyttäreni oli päässyt jollain konstilla pihalle, sillä tämä tyttö jonka näin oli aikalailla saman kokoinen ja pellavapäinen niinkuin omakin tyttäreni on.

  Nopsaan kuitenkin huomasin että tämä näkemäni tyttö ikäänkuin hehkui hieman. Siinä samassa kun tämän tajusin niin tyttö juoksi vanhan navettamme taakse piiloon kohti tonttimme poikki kulkevan joen rantaa kohden.

  Säikähdin tietenkin aikalailla,mutta tajusin melkein heti kenestä oli ollut kyse. Mieheni sisko hukkui 60-luvulla kyseiseen jokeen ollessaan vasta 2.5 vuotias.

  Seuraavana päivänä kun kävimme mieheni vanhempien luona niin anoppini sanoi, että edellis päivä oli ollut se päivä jolloin heidän tyttärensä hukkui.

  En ole puhunut tästä tapahtuneesta kellekkään. Olkoot se omana salaisuutenani.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla 2006, 2010, 2010-luku, pellavapäinen, pieni, Seinäjoki, Tunnistettu henki, tyttö.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa