• Paholaisaaveet unessa

  Tapahtumapaikka
  Hyrynsalmi

  Tapahtuma-aika
  2006

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Outoja unia

  Vanhempani asuvat syrjäisellä pikkukylällä itärajan tuntumassa isossa hirsitalossa. Uusi talo sijaitsee heti parin sadan metrin päässä heidän entisestä talosta jossa mm. mummoni on asunut elinaikanaan. Tuossa talossa on säännöllisesti sattunut omituisia asioita.

  Noin kuusi vuotta sitten täysi-ikäinen veljeni asui jonkin aikaa vanhempiemme vanhassa talossa yksikseen.

  Hän kertoi aina kaiken maailman narinoista ja tavaroiden liikkumisista mutta ne nyt oli tuttuja juttuja koko meidän perheelle. Mutta kerran hän kertoi nähneensä erikoista unta joka sai minulle kylmiä väreitä.

  Veljeni vaikutti ahdistuneelta kertoessaan unestaan. Jokin oli riepotellut häntä ympäri  ko. asuntoa. mitään hän ei kuitenkaan ollut nähnyt. Vielä tässä vaiheessa kylmät väreet ei tullut vaaan silloin kun äidilleni muutaman päivän kuluttua mainitsin veljeni unesta.

  Äitini meni aivan kalpeaksi kuullessaan ja alkoi kyselemään tarkkaan milloin veljeni oli tuota unta nähnyt. Kerroin yön ja ihmettelin miksi se niin äitiäni kiinnosti.

  Tuona samaisena yönä hän oli nähnyt unta siitä kun paholaisen oloinen hahmo oli yrittänyt repiä veljeäni Äitini pitäessä hänestä tiukasti kiinni

  .Molemmissa taloissamme on sattunu kaikenlaista jännää aikojen kuluessa ja varmaan tulee sattumaankin. Muuten viihtyisä paikka emmekä ole niiden antaneet asian mieltämme vaivata.

  Vanhempani asuvat edelleenkin tyytyväisinä kotipaikallamme.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla Kainuu, oudot tapahtumat, Paholaisaave, uni.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa