• Öinen sahamies

  Tapahtumapaikka
  Joensuu

  Tapahtuma-aika
  2006

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Fauna

  Tämä tapahtui loppukesästä 2006. Asuin tuolloin pikkuveljeni kanssa omistamassame rivitalokolmiossa (jonka perimme edesmenneeltä isältämme).

  Vuonna 2003 kyseisiin rivitaloihin tehtiin kattoremontti (ennen katto oli tasainen, mutta tuona vuonna rakennettiin ns. kolmiokatto), jonka yhteydessä oli mahdollista maksua vastaan saada oma ullakkotila. Me emme nähnet mitään tarvetta ullakolle, joten emme sitä ottaneet.

  Selvennettäköön ,että ullakkotila oli siis olemassa asuntomme yläpuolella, vaikkei meillä sinne pääsyä ollutkaan.

  Eräänä iltana olin olohuoneessa katsomassa telkkua, kun telkkuhetkeäni rupesi häiritsemään sahauksen ääni. Kello oli puoli yhdeksän pintaan. En aluksi noteerannut sahaamista juurikaan sillä seinänaapuriimme oli parisen viikkoa aiemmin muuttanut pariskunta ja toki oletin, että he siellä jotain remontoivat.

  Sahaus jatkui ja jatkui ja hieman ihmettelin, että mitähän ne siellä käsisahalla oikein sahailevat (sahauksen ääni siis kuullosti kuin käsisahalla olisi puuta sahattu) ja kun sahaus kuului katonrajasta! Aikani sahaamista kuunneltuani menin takapihalle tupakalle ja kurkistin naapurin ikkunasta sisään. Järkytyin, sillä kämppä oli pimeä, eikä asunnossa näkynyt ristin sielua! Tullessani takaisin sisälle kuulin sahauksen jatkuvan ja jatkuvan.

  Sahausta jatkui puoleen yöhön asti, kunnes se loppui.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla ääni, pimeä, Saha, tyhjä talo, .


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa