• Kummallisia hahmoja

  Tapahtumapaikka
  Imatra

  Tapahtuma-aika
  2005

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Tämä tapahtuma laukaisi jotenkin sen että nyt olen nähnyt näitä hahmoja useamminkin, joten kerron ensimmäisen kokemukseni.

  Taustatiedoksi mainittakoon että suvussani (mm.äitini) on enneunien näkijöitä.Lisäksi olen itse kosketuksissa henkimaailmaan päivittäin, luen itseni Wiccalaiseksi.

  Siis:Olin kuuntelemassa Hengen&Tiedon messuilla ufoluentoa jonka veti T.Koivula.Yht’äkkiä huomasin että hänen ympärillään oli monta erilaista mustaa ihmisenkaltaista hahmoa.Niitä oli pitkiä, reilu 2-metrisiä sekä aivan lyhyitä, n.puoli metriä pitkiä.Niitä tuntui katoilevan ja ilmestyvän, osa leijaili, osa oli luennoitsijan selän takana tai vieressä.

  Sitten huomasin että lähelläni istuvan miehen selän takana oli musta hahmo, selvästi nuori nainen, pitkät palmikot ja vanhanaikainen mekko. Erittäin agressiivisen ja pelottavan oloinen, irvisteli minulle. Sitten tämä mies nousi seisomaan ja lähti ja huomasin että tämä hahmo olikin hänen vieressään istuvan naisen takana, selässä kiinni.

  Luento oli loppumaisillaan kun Koivula lopussa sanoi: ”Monet selvännäkijät ovat nähneet ympärilläni hahmoja. Oudoimpina he ovat pitäneet lyhyitä, alle metrin mittaisia hahmoja.”

  Tämä säikäytti ja samalla ”herätti” minut, en ollutkaan kuvitellut/nähnyt harhoja.

  Samalla tajusin että minun pitäisi varoittaa sitä naista siitä tytöstä!Hän oli kuitenkin ehtinyt jo lähteä ja minulle tuli huoli siitä kuinka tämä häijy henki vaikuttaa naisen elämään. 🙁

  Tämän tapahtuman jälkeen olen nähnyt näitä ”mustia hahmoja” aina silloin tällöin. En tiedä miksi niitä kutsua tai mitä tehdä asialle. Vaiko ei mitään.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla 2005, 2010, 2010-luku, Imatra, Tunnistamaton henki.


 • 4 vastausta aiheeseen Kummallisia hahmoja

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa