• Kirpputorin kirottu peili

  Tapahtumapaikka
  Mikkeli

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Kirottu esine

  Kertojana toimi
  tyttö

  Ostin kirpputorilta hienon peilin joka näytti todella uudelta ja käyttämättömältä.

  Vein peilin kotiin ja laitoin sen kiinni huoneeni seinään. Se oli siinä jonkin aikaa ja en huomannut siinä mitään epänormaalia. Pian kuitenkin yhtenä iltana kun katsoin sängystäni peiliin näin siinä tumman hahmon. Verhot alkoivat heilua ja tunsin kylmän viiman kasvoillani.

  Parin kuukauden päästä näin saman hahmon peilissä ja näin jopa tuolillani istuvan helkilön. Tutkin peilin toiselta puolelta ja siinä ei näkynyt mitään. Minua on alkanut epäilyttää että peili on joko kirottu tai sillä on pelattu spiritismiä. En haluaisi millään laittaa tätä hienoa peiliä pois.

  Mummolleni on käynyt samoja asioita kuten hän on nähnyt kuolleita ja ennustanut ihmisten kuolinpäiviä. Mitä minun pitäisi tehdä?


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla hahmo, kirpputori, peili, verhot, viima.


 • 14 vastausta aiheeseen Kirpputorin kirottu peili

  1. Tuula sanoopi:

   Tuntuu melko pelottavalle. Ehkä peiliä on käytetty justiin vaikka spiritismiin. Se on hyvin vaarallista. Laittaisin peilin pois läheltäni, ellei se ole muuten arvokas.

  2. Ninni sanoopi:

   Mielenkiintoista. Vaikka peili hieno olisikin,niin olen samaa mieltä kuin Tuula. Otan itse henkimaailman asiat tosissani,joten en esim. uskalla muuttaa vanhoihin taloihin tietämättä edes hieman talon historiaa.
   Minulla itselläni on sama taipumus kuin isoäidilläsi,en tosin näe henkiä,mutta ihmisten kuolemia olen ”ennustanut”,en tosin päivämäärää mutta jälkikäteen ajateltuna kun joku tuttu on kuollut niin olen huomannut että tiesin sen tapahtuvan pian tai jonkin ajan kuluttua.

  3. Mia sanoopi:

   Todella pelottavaa, itse olen ostellut vaikka mitä kirpputoreilta, mutta mitää tollasta en ole saanut käsiin. Sinuna heittäisin peilin menemään, mutta älä riko sitä, koska muuten voi käydä vielä huonommin.. tod.näk. henki on jäännyt vangiksi peiliin ja nyt haluaa ulos sieltä.
   Vie peili pois.

  4. Anni sanoopi:

   mä oon samaa mieltä kannattaa viedä se pois 😉

  5. sarita sanoopi:

   Avaa huoneesi ikkuna. Laita peili pöydälle laita peilin päälle kolme kynttilää palamaan. Esim tuikkuja ja enkeli patsas tai risti polta kynttilät loppuun siirrä kynttilöitä välillä ettei peili hajoa kuumuudesta laita sitten peili seinälle ja kerro attoiko tämä asia.

  6. Henna sanoopi:

   Peili pois, ehjänä jonnekin missä se ei pääse kenenkään käsiin. Tai jollekin joka osaa asian hoitaa.
   Itse näen enneunen aina ennen jonkun läheisen kuolemaa. En varmaan koskaan totu niihin uniin.

  7. Kisu sanoopi:

   Äiti-vainaalla oli samaa ongelmaa peilinsä kanssa aikoinaan. Hän sitten sai kuulla että peilin taakse, mikäli paranormaalia asiaa on peilista havaittavissa, on kätkettävä hopeinen risti. Ja se auttoi hänellä mutta ei se poistanut kummitteluja muuten asunnosta. Itselläni on myös ollut peilin kanssa probleemaa, mutta en itse kyl tehnyt ristejä, mutta totuin näkemiini asioihin. Mm. Tumman hahmon kävelevän selkäni takaa olohuoneeseen vaikka olin asunnossa ypöyksin. Mut noh, ne on sit miun omat henkimaailman ”kaverit” 🙂

  8. Miro sanoopi:

   On itse saanut tuollaisen peilin mun mummulta.

  9. Minä sanoopi:

   Tuollaiset ”Älä ainakaan särje peiliä ja vie se pois, se voi olla vaarallinen!”- jutut ovat täyttä hömppää, ei sieltä peilistä mitään mörköjä ulos hypi vaikka sen kuinka särkisi ja huutaisi vielä itse paholaistakin paikalle tanssimaan humppaa.

   Tälläiset ”kummittelut” syntyvät yleensä, kun ihmisen silmät eivät näe tarpeeksi ja mieli alkaa keksiä omiaan. Itsekkin olen vastaavia tummia hahmoja ”nähnyt”, mutta ne haihtuvat, kun niitä lähestyy, mikä johtuu juuri edellämainitusta syystä, eli aivot alkavat arvailemaan mitä hämärässä huoneessa voisi olla. Tämä ei ole mitenkään epätavallista, eikä se ainakaan tarkoita, että jokin mööpeli olisi ”kirottu”, mikä on ihmeellistä pelottelua ja vieläpä aikuisilta ihmisiltä

   Haluaisin nähdä sellaisen ihmisen jota tälläinen ”henki” on vahingoittanut. Yleisin uhri on naapurin, veljen, pojan, serkun kaverin, sedän veli, joka on ihan taatusti kuollut pelatessaan spiritismiä. Ei taida olla näistä lääkärin lausuntoja, eikä kenenkään kuolintodistuksessa lue: ”koki hengenmenon paranormaalin henkiolennon vaikutuksesta”

  10. Eetu sanoopi:

   Hyrrr….Aika pelottava kokemus varmaan, itse en pelkää aaveita mutta kyllä tuo jo melkee nostaa kananlihalle.Itse heittäisin peilin pois!

  11. frank white sanoopi:

   Mummolleni on käynyt samoja asioita kuten hän on nähnyt kuolleita ja ennustanut ihmisten kuolinpäiviä. Mitä minun pitäisi tehdä?
   -X-
   Seurustelu pimeyden voimien kanssa aiheuttaa sitä mitä olet kokenut.
   Syy ei ole sinussa vaan mummossasi.
   Neuvoni on että hankkisit kirjan: Kurt Koch. Voitto on sittenkin meidän.
   Siitä kirjasta käy ilmi miten vapautuu esivanhempien pahoista töistä joita synniksi kutsutaan.

  12. alliM sanoopi:

   oon 11v nuori aavehörhö niin en uskalla ruveta neuvomaan, vaikka aaveita oon seuraillu jo 4vuotta ja itsekin kohannu. Mutta noi edelliset neuvot vaikuttais ihan hyviltä. Ja älkää naurako mun iällä,kiitos.

   • YksityinenPelko sanoopi:

    oon ittekki 11,koht täytän 12,ja itekki aistin,nään ja kuulen aaveit. me ollaan melkein ku indikolapsia. ei siin oo mitää erikoista ku oppii elää sen kaa. me vaa aistitaan ne herkemmin kuin muut.
    Peilin voi suosiolla heittää pois tai pitää. jos/kun näät aaveen seuraavankerran,kysy,”mitä haluat?” ja vastaa ja puhu sille nätisti.

  13. ananasaa sanoopi:

   onko sinulle tapahtunut mitään tuollasta ennen peilin hankintaa?? vai oliko kenties näyn jälkeen tapahtumia joku kuollu/syntyny. onko suvussa taitoa ennustaa mummo äiti isä tms? se on periytyvää sorttia nääs:) onko mahdollista selvittää peilin alkuperää.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti