• Imatran kumiukko

  Tapahtumapaikka
  Imatra

  Tapahtuma-aika
  1983

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  Harri

  Olin kahden kaverini kanssa tulossa jostain menoiltamme, ja ensin oli tarkoitus yhden jäädä kotiinsa ja siitä jatkan toisen kanssa jne.

  Kun me kävelimme, niin emme nähneet tai kuulleet mitään tms, mutta samaan aikaan katsoimme taaksemme ja meitä kohti tuli kovaa vauhtia iso kokoinen miehen hahmo, aivan  musta – varjo, jonka jalat eivät oikeastaan edes yltäneet maahan. Se oli aivan lähellä, ehkä korkeinataan 20 m.

  Sen jalat heiluivat, eivät liikkuneet normaalisti. Lähdimme samaan aikaan juoksemaan ja pysähdyimme kaverimme talon luona. Säikähtäneinä keskustelimme, että mikä SE oikein oli!

  Olimme nähneet saman ja me kaikki pidimme sitä luonnottomana, sillä se oli täysin äänetön. Siinä jutellessamme joku koira jolkotteli lähellämme iltajuoksuillaan ja se pysähtyi metsänreunaan ja tuijotti pimeään  ja alkoi murista selkäkarvat pystyssä. Ja meitä taas vietiin.

  Vielä vuosien päästäkin me ihmettelimme sitä ja kutsuimme sitä ”kumiukoksi”, kun se oli niin luonnoton ja musta.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla 1983, heilunta, Imatra, kumiukko.


 • 5 vastausta aiheeseen Imatran kumiukko

  1. Keiko~ sanoopi:

   Huii… Pelottava. Tällaisissa mä aina mietin mitä tapahtuisi jos kyseiset henkilöt eivät juoksisikaan karkuun, vaan varjo saavuttaisi heidät.

  2. Hupsista^^ sanoopi:

   Mä olisin ainakin sanonu et: Haluux turpaan?!?! Anti tulla vaaa! Mä puren takas > : D

  3. samammoone tapaus sanoopi:

   Pohojammaalla musta hahmo oli kuutamoyällä n.5m päässä mettätiällä meikälääsestä, mutta hahamo pysyy paikallaan ja kuun valo ei eres ottanu tuaho hahmoho eikä siitä tullu varjua toisi ku puista tuli, mutten peliänny yhtää.

  4. ebines sanoopi:

   MIssä päi imatraa tää on tapahtunu?

  5. nakkivene sanoopi:

   Oikeesti ois ihann sairaan mielenkiintoista tietää et mitä joku henki sanos jos tollasessa Tilanteessa heittäytyis aivan rivoks ja alkas vaikka tanssii ja näyttäs vaikka persettä ja pieraisis. Suuttuiskohan henki tollasesta..? Ehkä ei uskaltaisi testata Jos vaikka sattuiskin jotain pahaa. 😀

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti