• Halloweenin piru

  Tapahtumapaikka
  Kuopio

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Silminnäkijä

  Tämä tapahtui vuonna 2009 kaverini halloween bileiden jälkeen. Kun olin päässyt kotiin, menin kylpyhuoneeseen. En ollut sytyttänyt valoja ja olin pilkkopimeässä. Saunamme ikkunasta tuli lävitse punakeltainen valo ja näin, kun ulkona käveli musta hahmo. Hahmolla oli pirun sarvet, korkea kauluksinen viitta ja se oli ainakin yli kaksimetriä pitkä, koska saunamme ikkuna on n. 2 metrin korkeudella.

  Toinen tapaus on vuodelta 2008 talvella, kun tuttuni Minna (nimi muutettu) oli käymässä lenkillä. Hän käveli vanhalla metsätiellä pellon ohitse ja näki pellolla liikkuvan hahmon ja yht’äkkiä katoavan. Hahmo oli musta, huppupäinen ja ainakin yli kaksi metrinen. Minna kävi katsomassa jälkiä pellolla, mutta niitä ei näkynyt missään.

  Pellon laidalla on myös hyvin vanha autiotalo. Kerrotaan, että talossa oli asustanut vanha vanha mies, joka oli myös kuollut sinne. Kaikkien tapauksien jälkeen mitä kylällämme on sattunut, olen ruvennut miettimään, että onko musta hahmo, miehen henki, joka liikkuu kylällämme.

  Uskokoon ken haluaa, mutta yrittänyttä ei laiteta!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla 2009, halloween, Kuopio, musta hahmo, pirunsarvi.


 • 2 vastausta aiheeseen Halloweenin piru

  1. Andy sanoopi:

   Mielestäni se että Halloweenina näkee naamiaisasuun pukeutuneen hujopin, ei ole kummittelua.

   Peltohiipparista nyt ei voi sanoa mitään. Voi vaikka olla paikallinen kylähullu-itsensäpaljastaja joka maastoutui hädissään kun ”Minna” meni lähemmäs.

   Jos joku ukkeli kylällä kuolee ja rupeaa heti kummittelemaan, entäs ne kaikki muut ukkelit ja emännät? Koko kylä täynnä haamuja.

  2. jokuoutohyyppäheissanssaa sanoopi:

   Se piru, ei se voinu olla kaks metriä ku jos sä näit sen kokonaan siitä ikkunasta, ja se ikkuna oli 2 metrin korkunen, nii sä oletit et se oli kaks metrii mut se oli todennäkösesti normaalin ihmisen kokonen ku mitä kauemmas menee, sen pienemmält se näyttää.

   Sitäpaitsi, sehän voi olla joku about 20 v juoppo joka oli costumessa juhlinu halloweeniä ja tullu sitte juovuksissa sinnenniin!

   Ettääääh, sitä en ihan usko!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti