• Enneunia

  Tapahtumapaikka
  Kaavi

  Tapahtuma-aika
  2001

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Mummoni oli vielä eläissään nähnyt useita nk.enneunia. Mieleenpainuvin oli kun hän näki unta siitä kuinka serkkuni käveli käsikädessä tuolloin jo monta vuotta kuolleena olleen ukkini kanssa äitini lapsuudenkodin ohi. Mummo oli unessaan huutanut heille että tulkaa syömään, mutta he olivat kävelleet pois näkyvistä.

  Molemilla oli ollut pitkät kaapumaiset valkoiset vaatteet yllän. Mummo heräsi tähän uneen jossain kuuden aikaan aamulla. Sinä samaisena aamuna meille tuli soitto jossa kerro että serkkuni oli kuollut tulipalossa. Tarkkaa aikaa eivät osanneet sanoa mutta huoneessa ollut kello oli pysähtynyt vähän ennen kuutta.

  Jo ennen tätä unta mummoni on varoittanut meitä koskemasta unessa nähtyyn vainajaan, sillä se tietää jonkun läheisen kuolemaa. Muutamaa vuotta aiemmin samaisessa talossa ollessani yötä näin unta että tätini entiselle miehelle tapahtuu jotain pahaa ja seuraavana päivänä kun hän korjasi autoa niin auto tippui hänen päälleen.  Auto oli ollut neljän koivupöllin päällä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2001, Enne, Kaavi.


 • 4 vastausta aiheeseen Enneunia

  1. rebekka kauppinen sanoopi:

   kammottavaa olen nähnyt enteitä mutta ne ovat lleet hyviä

  2. Nenni sanoopi:

   Hui!! Määki olenn nähny enne uni, se on aika jänskää sit ku ne tapahtuu, mut mun unet on ollee monesti hyviä. Onko kellekkään muuten tullu etiäisiä?

  3. ananasaa sanoopi:

   minäkin olen nähnyt enneunia ja myös etiäisiä. kerran myös patterista kuului kun joku hakkasi sitä ja joka kerta kun käännyin se loppui sitten ajattelin olet kuka olet haluat mitä haluat ni lopeta jo ja ääni loppui siihen. (edellisenä oli sukulaisen ex mies kuollu väkivaltaisella tavalla samaan aikaan). tämä ”yksi pahimmista kohtaamisistani.” että olkaa onnellisia jos unia näette vaikka ei aina niin mukavia oliskaan.

  4. ananasaa sanoopi:

   korjaus edellisenä yönä piti lukea tuossa:)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti