• Aavekoiran haukunta

  Tapahtumapaikka
  Mikkeli

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Eläinten henget

  Kertojana toimi
  Sanni

  Tämä tapahtui parivuotta sitten saimaanrannalla kesämökillä.

  Soitin pianoa pitkän aikaan. Havahduin kun äitini (muka tuli kotiin). No, menin sitten katsomaan ulko ovelle.  Ovi oli auki ja kissani juoksi ulos, koirani haukkui takapihalla, enkä nähnyt ketään. Menin sulkemaan oven, mutta sisään työntyikin lävitseni joku todella voimakas tuulenpuuska, se oli outoa koska oli aivan tyyntä. Säikähdin todella paljon ja huusin isoveljeäni, hän ei reagoinut mitään koska luki kirjaa.

  Koirani haukkui edelleen ja katsoin etupihallemme siellä oli yht äkkiä, koirani mutta sen haukunta kuului ulkonta. Se oli todella karmivaa ja juoksin pois.

  Myöhemmin mennin katsomaan takapihallemme. Siellä näkyi meidän vanha koira haaleana (ehkä aave?) se kuoli noin vuosi sitten samana päivänä. Tämä oli erittäin outoa.

  Kun sitten äitini tuli oikeasti kotiin kerroin hänelle kaiken. Hän uskoi ja kertoi minulle, että kun hän oli sairaalassa vuonna 1997 odottamassa, että minä syntyisin niin oli tavannut, jonkun naisen, joka kertoi samantapaisen tarinan.

  Tarinassa nainen oli ollut keittiössä tekemässä ruokaa ja hänen ulko ovensa avautui. Hän meni katsomaan ja hänen lävitsensä meni samanlainen ilmiö kuin minulla. Vähän ajan päästä soitettiin, että hänen miehensä kuoli auto- onnettomuudessa. Nainen oli uusissa naimisissa ja odotti, että hänen poikavauvansa syntyisi.

  Näen muutenkin paljon enneunia, näkyjä ja kuulen kaikenlaisia ääniä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Idän aavetarinat avainsanoilla 2009, aavekoira, haukunta, Mikkeli.


 • 4 vastausta aiheeseen Aavekoiran haukunta

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa