• Katumuksen kuolema

  Tapahtumapaikka
  Lappeenranta

  Tapahtuma-aika
  2000

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Varoitus: Alla oleva tarina on Härski silli joka tarkoittaa että tarina on hylätty eikä se sitä ole syystä tai toisesta hyväksytty HT:n virallisiin tarinoihin. Tarinaa ei siis kannata todellakaan ottaa vakavasti. Tarinan lopusta löydät yleensä aina julkkiskommentoinnin.

  Eräs tyttö oli mennyt järvelle uimaan parhaan kaverinsa kanssa. Kohta sinne tuli eräs Marjet, joka oli koko koulun suosituin tyttö. Marjetin kanssa oli 2 poikaa, ja tietysti Marjetin paras ystävä Alexandra.

  Marjet kiusasi tyttöjä huutamalla: ”Aloittakaa dieetti ennen kuin aiheutatte tsunamin!!” Tyttöjä tämä kiukutti, ja päättivät kostaa. Tyttö päätti lähteä kostoretkelle, ja hänen paras kaverinsa jäi rannalle odottamaan. Tyttö ui vastarannan laiturille, josta ei ollut sivultapäin katsottuna kuin 10-15 m.

  Tyttö oli uimakerhossa, joten sukeltaminen ei ollut hänelle mikään ongelma. Hän sukelsi, ja näki veden alta Marjetin jalat. Ja hän veti. Kun Marjetin muut kamut alkoivat uida jo rantaa päin, he eivät sattuneet kuulemaan Marjetin kiljuntaa. Ja kohta tapahtui pahin: Marjet vajosi järven pohjamutiin.

  Marjet oli unohdettu, ja nyt nämä 2 tyttöä olivat koulun poikien suosiossa. Mutta tätä yhtä tyttöä seurasi muisto kauhutyöstään. Olivatpahan he uimassa meressä, järvessä, uimahallissa tai kylpylässä, Marjetin kiljuvat kasvot eivät jättäneet häntä rauhaan.

  4 vuoden päästä, kun tämä tyttö oli jo yläasteella, hän, ja kamunsa ja muutama poika olivat menossa sen järven jäälle listelemaan, missä Marjet hukkui. Tyttö teki kauniita piruetteja, mutta yhtäkkiä hän näki Marjetin vääristyneet kasvot, ja kuuli tutun ivaavan äänen: ”Päästä minut pois tästä Helvetistä!!”

  Sivuston syy hylkäämiseen: Keksitty


  Julkkiskommentti

  Tämä on keksittyjä tarinoita ajalta ennen HenkienTalo.comin uudistusta ja ylläpitäjän vaihdosta. Tarinan laadun huomioiden se on siirretty Härskiksi Silliksi koska yksinkertaisesti, tämä tarina ei vastaa HT:n nykyistä laatua.

  Tietoa kommentoijasta: SeremoniaMestari (https://henkientalo.com)

  HenkienTalo.com ylläpitäjä
  *** Kiinnostaako juuri sinua tulla "julkkiskommentoijaksi"? Lähetä postia silli (ä) henkientalo.com ja saat sähköpostissa jonkun hylätyistä tarinoista kommentoitavaksi 🙂


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Härski silli avainsanoilla 2000, 2000-luku, Lappeenranta, Tunnistettu henki.


 • 8 vastausta aiheeseen Katumuksen kuolema

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa