• Katumuksen kuolema

  Tapahtumapaikka
  Lappeenranta

  Tapahtuma-aika
  2000

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Varoitus: Alla oleva tarina on Härski silli joka tarkoittaa että tarina on hylätty eikä se sitä ole syystä tai toisesta hyväksytty HT:n virallisiin tarinoihin. Tarinaa ei siis kannata todellakaan ottaa vakavasti. Tarinan lopusta löydät yleensä aina julkkiskommentoinnin.

  Eräs tyttö oli mennyt järvelle uimaan parhaan kaverinsa kanssa. Kohta sinne tuli eräs Marjet, joka oli koko koulun suosituin tyttö. Marjetin kanssa oli 2 poikaa, ja tietysti Marjetin paras ystävä Alexandra.

  Marjet kiusasi tyttöjä huutamalla: ”Aloittakaa dieetti ennen kuin aiheutatte tsunamin!!” Tyttöjä tämä kiukutti, ja päättivät kostaa. Tyttö päätti lähteä kostoretkelle, ja hänen paras kaverinsa jäi rannalle odottamaan. Tyttö ui vastarannan laiturille, josta ei ollut sivultapäin katsottuna kuin 10-15 m.

  Tyttö oli uimakerhossa, joten sukeltaminen ei ollut hänelle mikään ongelma. Hän sukelsi, ja näki veden alta Marjetin jalat. Ja hän veti. Kun Marjetin muut kamut alkoivat uida jo rantaa päin, he eivät sattuneet kuulemaan Marjetin kiljuntaa. Ja kohta tapahtui pahin: Marjet vajosi järven pohjamutiin.

  Marjet oli unohdettu, ja nyt nämä 2 tyttöä olivat koulun poikien suosiossa. Mutta tätä yhtä tyttöä seurasi muisto kauhutyöstään. Olivatpahan he uimassa meressä, järvessä, uimahallissa tai kylpylässä, Marjetin kiljuvat kasvot eivät jättäneet häntä rauhaan.

  4 vuoden päästä, kun tämä tyttö oli jo yläasteella, hän, ja kamunsa ja muutama poika olivat menossa sen järven jäälle listelemaan, missä Marjet hukkui. Tyttö teki kauniita piruetteja, mutta yhtäkkiä hän näki Marjetin vääristyneet kasvot, ja kuuli tutun ivaavan äänen: ”Päästä minut pois tästä Helvetistä!!”

  Sivuston syy hylkäämiseen: Keksitty


  Julkkiskommentti

  Tämä on keksittyjä tarinoita ajalta ennen HenkienTalo.comin uudistusta ja ylläpitäjän vaihdosta. Tarinan laadun huomioiden se on siirretty Härskiksi Silliksi koska yksinkertaisesti, tämä tarina ei vastaa HT:n nykyistä laatua.

  Tietoa kommentoijasta: SeremoniaMestari (https://henkientalo.com)

  HenkienTalo.com ylläpitäjä
  *** Kiinnostaako juuri sinua tulla "julkkiskommentoijaksi"? Lähetä postia silli (ä) henkientalo.com ja saat sähköpostissa jonkun hylätyistä tarinoista kommentoitavaksi 🙂


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Härski silli avainsanoilla 2000, 2000-luku, Lappeenranta, Tunnistettu henki.


 • 8 vastausta aiheeseen Katumuksen kuolema

  1. Eveliina sanoopi:

   Olikohan tämä nyt ihan aito tarina? Olisin voinut kuvitella tarinalle lopun:

   ”-Tyttö luisteli järvellä, kunnes jää petti ja kirkuva Marjet veti tytön kylmään hautaansa.”

   Hmm.. mä en ehkä usko..

  2. Polle sanoopi:

   Miten se hukkunut tyttö se Marjet muka voidaan unohtaa? Luulis et sen vanhemmat olis ihmetellyt minne se on kadottut ja tehny katoamis ilmoituksen 🙂 ja se ruumis olis kyllä varmaan löydetty lillumasta vedessä… en oikein usko tähän tarinaan :((

  3. Viikkis sanoopi:

   Tämä vaikutti nyt enemmän teinin kirjottamalta novellilta kuin aidolta tarinalta 😀

  4. meza sanoopi:

   ensinnäkin, en ymmärrä mistä tämän tarinan kirjoittaja on tämän saanut tietää.
   toiseksi, en ymmärrä sitäkään, miksi joku tuolla tavailla pienestä kiusaamisesta kostaisi.
   kolmanneksi, en ymmärrä miten tälläinenkin tarina tänne pääsi.
   aivan epärealistinen.

   • SeremoniaMestari sanoopi:

    @meza: Tämä on tarina vuodelta 2006, kauan ennen HT:n uudistamista ja omistajan vaihtumista– aiemmin ennen uudistusta tänne pääsi lävitse vaikka mitkä tarinat ja ne ovat siirtyneet uudelle HT:lle vanhan arkistoina.

    Olen säilyttänyt kuitenkin nämä vanhat tarinat täällä koska toiset sivustot linkittävät vanhoihin tarinoihin enkä halua että linkit lakkaisivat toimimasta 🙂 Nykyäänhän HT:llä on huomattavasti tarkempi seula.

  5. misi39 sanoopi:

   en kuulkaa usko tähän tarinaa. Ja mä sentään uskon kummituksii!

  6. Kertojatar sanoopi:

   En kyllä oikein usko tähän tarinaan. Sitäpaitsi, ei kukaan nyt niin tyhmä voi olla että hukuttaisi toisen ihmisen pienestä kiusasta! Toisekseen, Marjet ei todellakaan voisi enää tuossa vaiheessa olla jään alla apua huutamassa, olisi kuollut jo ajat sitten. En ymmärrä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti