• Härski silli: Savonlinnan kotivaroittaja

  Tapahtumapaikka
  Savonlinna

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Varoitus: Alla oleva tarina on Härski silli joka tarkoittaa että tarina on hylätty eikä se sitä ole syystä tai toisesta hyväksytty HT:n virallisiin tarinoihin. Tarinaa ei siis kannata todellakaan ottaa vakavasti. Tarinan lopusta löydät yleensä aina julkkiskommentoinnin.

  Eli olin kavereitten kanssa meillä ja toinen mun kaveri sanoi : ”Elsa, kuuletko se huutaa sua” menin ihan paniikkiin kun kuulin että joku oli huutanut nimeäni. Toinen kaverini alkoi itkeä pelosta. Sitten ovellamme seisoi vaaleatukkainen poika.

  Kohta hän haihtui pois, menimme katsomaan ovelle mutta mitään jälkiä yliluonnollisesta ei ollut.

  Kohta menimme parvekkeelle ja laitoimme oven kiinni. Sitten kuulimme kolahduksia ja samainen kaverini joka oli huomauttanut äänestä sanoi : ”Kattokaa tos ovel (parvekkeen ovella) on joku tumma hahmo jolla on punaiset silmät.”

  Toinen kaverini alkoi taas itkeä. Menimme katsomaan mitä ihmettä sisällä tapahtui. ”Nyt ei saa kattoo peileihin!” kaverini sanoi koska hän oli nähnyt peilissä toisen ihmisen.

  MYÖHEMMIN SAMANA PÄIVÄNÄ : Kun toinen kaverini (itkevä) oli lähtenyt niin tulimme tietokoneelle ja etsimme tallaista tapahtumaa mutta saman kaltaista ei löytynyt. Luulemme kuitenkin että vaaleatukkainen poika yritti varoittaa meitä räyhänhengestä.

  Sivuston syy hylkäämiseen: Liian outo, ei todellinen tarina, ei mitään järkeä…


  Julkkiskommentti

  Surkea tarina, rottanikin kertoo parempia tarinoita. Ei päätä eikä häntää, vain yksi tyhmä itkevä kakara.

  Tietoa kommentoijasta: Omppu-Maria (http://google.com)

  Kirjoittaja on suomalainen nuori aktiivinen nainen joka omaa paljon henkimaailman kokemuksia ja erottaa paskanjauhannan todellisista tapahtumista.
  *** Kiinnostaako juuri sinua tulla "julkkiskommentoijaksi"? Lähetä postia silli (ä) henkientalo.com ja saat sähköpostissa jonkun hylätyistä tarinoista kommentoitavaksi 🙂


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Härski silli avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, härski silli, savonlinna, Tunnistamaton henki.


 • 3 vastausta aiheeseen Härski silli: Savonlinnan kotivaroittaja

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa