• Härski silli: MUST BE CAREFUL

  Tapahtumapaikka
  Tuntematon

  Tapahtuma-aika
  Ei tiedossa

  Aaveen muoto
  Härski silli

  Kertojana toimi
  Härski silli

  Varoitus: Alla oleva tarina on Härski silli joka tarkoittaa että tarina on hylätty eikä se sitä ole syystä tai toisesta hyväksytty HT:n virallisiin tarinoihin. Tarinaa ei siis kannata todellakaan ottaa vakavasti. Tarinan lopusta löydät yleensä aina julkkiskommentoinnin.

  Olen melko varma että meidän koulusssa kummittelee,koska olen nähnyt epäselviä hahmoja käytävillä ja eräs meidän luokkalainen on myös nähnyt niitä.

  Öloimme atk luokassa koska meidän piti tehdä esitelmää,yht äkkiä kaikkien tekstit katosivat ja näytölle tuli teksti MUST BE CAREFUL,ja koneet sammuivat.

  ja kun olimme yö koulussa heräsin siihen että joku meni kovaäänisesti vessaan,kun kuulin kiljuntaa,ja essaan mennyt juoksi ovesta sisään järkyttyneenä ja hän lähti kotiin.huulin myöhemmin mitä oli tapahtunut mutta lupasin etten kerro siitä kenellekkään.

  Sivuston syy hylkäämiseen: Liikaa hollywoodia.


  Julkkiskommentti

  Jos ei oteta huomioon rakkaan äidinkielemme raiskausta monilla kirjoitusvirheillä, jää tarinan saldoksi tämä:


  Epäselviä hahmoja nyt voi nähdä mistä syystä tahansa, eivätkä ne tässäkään tarinassa mitenkään edukseen erotu.


  ATK-luokassa tapahtuneet tapahtumat ovat todennäköisemmin jonkun tietokoneiden päälle ymmärtävän koulutoverin kepponen, kuin mikään mystinen henkimaailman väliintulo. Yökoulussa tapahtuneet asiat niin ikään selittyvät helpommin koulutoverien jekkuina kuin kummitusten tai muiden aiheuttamina tapahtumina. Puhumattakaan että yökoulussakin on opettajaia ja/tai valvojia, joten jos jotain olisikin tapahtunut, siitä tietäisivät ainakin valvovat tahot, jolloin 'lupasin etten kerro kenellekään'-tyyliset 'loppuhuipennukset' vesittyvät armotta.

  Tietoa kommentoijasta: Karhuntassu (http://www.karhuntassu.com)

  Kirjoittaja on tunnettu suomalainen shamanistinoita joka on kertomuksensa mukaan toiminut henkiolentojen ja aaveilmiöiden parissa vuosikymmenien ajan. Kirjoittaja kuvailee itseään julmaksi mutta rehelliseksi.
  *** Kiinnostaako juuri sinua tulla "julkkiskommentoijaksi"? Lähetä postia silli (ä) henkientalo.com ja saat sähköpostissa jonkun hylätyistä tarinoista kommentoitavaksi 🙂


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Härski silli avainsanoilla atk, härski silli, hollywood, mielikuvitus.


 • 2 vastausta aiheeseen Härski silli: MUST BE CAREFUL

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa