• Harhaäiti

  Tähän tarinaan ei ole merkitty tietoja

  Tarkemmat tiedot tullaan lisäämään tähän tarinaan myöhemmin.

  Varoitus: Alla oleva tarina on Härski silli joka tarkoittaa että tarina on hylätty eikä se sitä ole syystä tai toisesta hyväksytty HT:n virallisiin tarinoihin. Tarinaa ei siis kannata todellakaan ottaa vakavasti. Tarinan lopusta löydät yleensä aina julkkiskommentoinnin.

  Asuntokuvaus ensin: Mielettömän pitkä eteinen, jonka varrella on WC, keittiö ja 2 kpl lastenhuonetta, josta toisesta pääsee parvekkeelle. Eteisen päädystä aukenee iso olohuone ja ovi makuuhuoneeseen. Olin ystävieni kanssa sopineet elokuva-iltaa pitkän aikaa ja toteutimme sen. Katsoimme muistaakseni silloin Hellraiseria johon osallistuttiin minä, (Arttu, Keke sekä Mirjam) (Nimet muutettu). Mirjamilla ja Artulla oli tyttövauva nimeltään (Sini), joka oli vasta alle vuoden ikäinen. Mirjam sanoi meille, että aikoo mennä katsomaan Sinia makuuhuoneeseen ja mennä samalla nukkumaan, koska kello oli todella paljon.

  Minä, Arttu ja Keke katsoimme elokuvaa, ja huomasin, kun Mirjam meni vessaan. Aluksi en kiinnittänyt sen kummemmin asiaan huomiota kunnes Sini tuli makuuhuoneesta vastaheränneenä ja kysyi: ”äit äiti. missä äiti on”. Sanoin heti Sinille että äiti on vessassa. Katsoin kun Sini meni vessan ovelle ja aukaisi sen. Huomasin Sinin kasvoilla hyvin järkyttyneen ja jähmettyneen ilmeen. Hän tuijotti vaan suoraan eteenpäin vessan oviaukkoa.

  Menin Sinin luo ja sanoin aluksi, että: ”Annetaan äidin käydä rauhassa pissalla” ja hymähdin hieman vessan suuntaan, koska ajattelin Mirjamin olevan siellä, mutta eipä hän ollutkaan. Laitoin oven kiinni ja otin Sinin syliin joka itki. Menin takaisin Sini sylissäni katsomaan elokuvaa, kunnes näin Mirjamin tulevan makuuhuoneesta, josta näin hänet aikasemmin tulevan. Ja tämä Mirjam oli todellinen.

  Myöhemmin juttelin Keken kanssa, niin hän oli nähnyt täysin saman asian, että Mirjam olisi vessaan mennyt. Artulle ei kerrottu asiasta, eikä hän tiedä vieläkään. Ehkä parempi niin.

  Sivuston syy hylkäämiseen: Tarina täysin feikki


  Julkkiskommentti

  Siis hei oikeesti, maailman surkein tarina kenties! Kun keksimällä keksitään 'kummitusjuttuja' pitäisi edes ihmisen kehitysvaiheista olla jotain tietoa!! Haluaisin nähdä sen alle yksivuotiaan mukulan, joka kävelee itse makuuhuoneestaan vessan ovelle ja puhuu selkeitä lauseita - puhumattakaan siitä että ylettyy oven kahvaan 😀

  Tietoa kommentoijasta: Player1 (http://nasa.gov)

  Kirjoittaja on pelinörtti, joka harrastaa rajatieteitä ja rakastaa kummitusjuttuja.
  *** Kiinnostaako juuri sinua tulla "julkkiskommentoijaksi"? Lähetä postia silli (ä) henkientalo.com ja saat sähköpostissa jonkun hylätyistä tarinoista kommentoitavaksi 🙂


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Härski silli avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Iitti, Tunnistamaton henki.


 • 4 vastausta aiheeseen Harhaäiti

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa