• Yökylän räyhäntä

  Tapahtumapaikka
  Lahti

  Tapahtuma-aika
  2006

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Jasmin Brask

  Kaverini siiri oli meillä yö-kylässä.

  Vanhempani lähtivät teatteriin. Katsoimme siirin kanssa telkkaria kun olimme juuri juoneet keittiössä limpparia. Jätimme aivan varmasti juoma lasimme keskelle pöytää.

  Vähän ajan päästä siiri kuuli outoa ääntä näimme kun vuorotellen molempien lasit putosivat pöydältä ja särkyivät. Siivosimme sirpaleet ja katsottiin taas telkkaria. Ja sitten meidän ikkunaan osui jotain menimme siirin kanssa katsomaan sillä olimme jo hermostuneita. Juoksimme nopeasti keittiöön muttta emme nähneet ketään kun katsoimme ulos.

  Tunnin päästä vanhempani tulivat teatterista ja arvaa vaan uskoiko ne meitä. Koitimme kyllä selittää mutta ei uskonut. Yöllä siiri herätti minut ja sanoi: Ihan kun joku olisi ollut tuolla. -pyh koitat vaan pelotella. Sitten katsahdin ikkunaan siellä oli likainen käden jälki. Kädessä oli iso arpi.

  Aamulla isä sanoi että kun tapahtuneet tapahtuivat oli 2h ennen kuollut mummini kun hän oli ollut niin sekaisin että hakkasi päätänsä ja juuri kättänsä niin että hänen käteen tuli juri sellainen arpi. Myöhemmin menin mielummin siirille yö-kylään.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla aave, ikkuna, kädenjälki, yö-kylä, Yökylä.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa