• Varjo oven läpi

  Tapahtumapaikka
  Vantaa

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  esa ja adis

  Kaikki alkoi siitä, kun olimme ystäväni kanssa meillä yötä. Vanhempamme lähtivät viettämään iltaa yhdessä ja jäimme kaverini kanssa kahdestaan.

  Oli myöhä ja kello oli  about 23:00 katsoimme elokuvaa. Yhtäkkiä seinällämme roikkuva kaverikuvamme tippui ja särkyi pirstaleiksi.

  Säikähdimme koska kuva roikkui naulassa ja sen saa siitä pois vaan nostamalla ja naula oli edelleen paikallaan.kaverini lähti kesken elokuvan käymään vessassa ja jäin yksin istumaan olohuoneemme sohvalle josta näkyi suoraan vessan ovelle. Yhtäkkiä huomasin tumman hahmon kävelevän kohti vessaa jossa ystäväni edelleen oli. Hahmo meni suoraan ovesta läpi.

  Hetken kuluttua kaverini tuli järkyttyneenä ulos vessasta ja kertoi että oli tuntenut oudon viileän ilmavirran menevän ohitseen. Emme jääneet sen enempää miettimään tapahtunutta vaan jatkoimme elokuvan katsomista. Kun elokuva loppui menimme nukkumaan huoneeseeni.

  Nukahdimme nopeasti koska olimme niin väsyneitä. Nukuimme hyvin kunnes säpsähdin hereille ja tunsin kuinka joku katsoo minua. Huomasin sänkyni päässä seisovan saman mustan hahmon jonka näin menevän vessaan. Siinä samassa herätin ystäväni, mutta kun hän heräsi hahmo oli kadonnut. Jatkoimme uniamme ja nukuimme loppu yön sikeästi.

  Aamulla kerroimme vanhemmillemme asiasta mutta he eivät tietenkään uskoneet. Asia vaivaa meitä vieläkin koska sille ei ole mitään järkevää selitystä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2011, henki, Vantaa, varjo.


 • Yksi vastaus aiheeseen Varjo oven läpi

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa