• Vantaan veikeitä ilmiöitä

  Tapahtumapaikka
  Vantaa

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  tyttö

  En ole ennen itse uskonut ikinä aaveisiin, mutta eräänä viikonloppuna kun olin isälläni kylässä (olen 13-vuotias ja käyn joka toinen viikonloppu isälläni) kun olin lukenut kummitustarinoita tältä sivuilta tapahtui jotain outoa..

  Isälläni käy aina joskus kylässä hänen kavereita kun olen siellä. Minun pikkusiskoni asuu isälläni ja minä äitilläni, ja hän oli juuri tapahtuma hetkellä ulkona. Eli siis, siellä isäni asunnossa on vessa jossa on ovet kylppäriin ja eteiseen. Kylppärin ovea ei kyllä käytetä juurikaan. Mutta vessassa oli siis ”kääntökahva” lukot.

  Aikuiset olivat parvekkeella jonne oli aika pitkä matka eteisestä. Olin yleensäkkin laittanut vessan oven lukkoon koska isälläni oli miespuolisia kavereita kylässä. Kun olin ihan normaalisti käynyt vessassa ja olin tulossa pois mutta kun käänsin kahvaa alas niin en ssanut ovea auki :O yritin siinä pari minuuttiia saada sitä auki ja kun lopulta onnistuin ja katsoin oven taakse, siellä ei ollut ketään! ja aikuiset olivat sen verran alkoholia nauttineet etteivät he olisi kerenneet juosta takaisin parvekkeelle sieltä!

  Ja toinen outo juttu tapahtui pari päivää sitten kun olin tulossa kotiin ulkoota. Asun kerrostalossa ylimmässä kerroksessa. Minulla on ollut vähän aikaa nuha ja yritin siinä rapussa niiskutella vähän ettei räkää valuisi 😀 sitten yhtäkkiä kuulin itkua vierestäni mutta kun katsoin sivulleni niin siinä ei ollut ketään :O Ja yleensä kun käyn suihkussa niin välillä näen suihkuverhon takana varjoja vaikka olen yksin kotona!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2011, ääni, lukko, portaat, Vantaa, varjo, vessa.


 • 4 vastausta aiheeseen Vantaan veikeitä ilmiöitä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa