• Ullakon rauhaton henki

  Tapahtumapaikka
  Nastola

  Tapahtuma-aika
  bakaro~

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  2008

  Kavereiden kanssa löydettiin koulun lähettyviltä vanha lahistunut autiotalo.

  No kukapa olisi arvannut että olihan meidän pakko mennä sisään ja tutkia mitä se sisälsi. Koska olin vasta muuttanut paikkakunnalle minulle tietysti kerrottiin valtavasti tarinoita murhista ja semmoisista.

  Tästä talosta oli minulle kerrottu tarina joka menee näin: ”Siinä talossa asui 30 vuotta sitten nuori pariskunta jotka pitivät kioskia talon edustalla. Yhtenä päivänä vaimo ei tullut kotiin. Aviomies hermostui ja lähti etsimään vaimoaan. Tovin etsittyään hän päätti lopettaa ja lähteä parhaan ystävänsä luokse. Ystävä ei kuitenkaan avannut ovea ja miehelle heräsi epäilys. Koska he olivat todella hyviä ystäviä, he omistivat toistensa kotiavaimet. Mies meni sinään ja löysi vaimonsa sängystä parhaan ystävänsä luota. Pariskunta lähti kotiin. Päästyään perille mies raahasi vaimonsa portaita ylös hiuksista ja puukotti tämän ullakolla leipäveitsellä. Sen jälkeen hän hirttäytyi navettaan.”

  Ikkuna oli hajonnut ajanmyötä jä pääsimme vaivatta sisään. Talo oli ihan hyvässä kunnossa sisältä päin. Osa tavaroista oli paikoillaan ja lattialla oli muutama melkein täysi rotanmyrkky pussi. Se oli ällöttävän pinkkiä.

  Meitä oli neljä. 2 tyttöä ja 2 poikaa. Pojat kiipesivät yläkertaan ja minä ystävättereni kera jäimme alakertyaan tutkimaan papereita jotka osoittautuivat fysiikan laskemiksi tai joksikin sellaisiksi. Kerkisimme olla talossa päälle 15 minuuttia kunnes pojat juoksevat itku kurkussa yläkerrasta huutaen. Seurasimme heitä ulos. Ulkona he vain huohottivat ja osoittivat ullakon ikkunaa. Toisen pojan jalka oli verillä.

  Muutaman viikon kuluttua uskallauduimme kysymään mitä siellä oli tapahtunut. Pojat kertoivat että olivat kävelleen ullakolla taskulampun kanssa. He löysivät sieltä huoneen joka oli täynnä tavaraa. Se ei kiinnostanut heitä vaan he päättivät jatkaa. Yhtäkkiä lattia oli pettänyt pojan alta ja raapinut sen samalla verille. Heidän edessään oli lasipulloja hylly täynnä.

  Kun toinen pojista yritti auttaa ystävänsä pois lattiasta huomasi hän lasipullojen takaa hahmon. Hän älähti äänekkäästi ja vetäisi ystävänsä pois niin, että jalka raapaisi vielä pahemmin.

  Viime vuonna taloa alettiin purkamaan. Talon ikkunat oli keretty rikkomaan ja niiden päälle oli naulattu laudat. Taloa ei ole vieläkään purettu koska työmiehet eivät ole uskaltautuneet enää taloon.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2008, aave, autio talo, itsemurha, murha, Nastola.


 • 2 vastausta aiheeseen Ullakon rauhaton henki

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa