• Tumma hahmo talvitiellä

  Tapahtumapaikka
  Turku

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  annnnna-

  En tiedä oliko tämä mitään niin erikoista mutta kerron kuitenkin. Olin kaverin kanssa lenkittämässä koiriamme eräänä iltana klo. 17 jälkeen, talvella eli pimeää siis oli. No kaverini äidin piti tulla perässämme kaupalle että hän ottaisi tämän koiran ja lenkkeilisi vielä hetken sen kanssa, koska kaverini tuli meille.

  Olimme tien päässä jonka varrella oli taloja,onnikoti,ja yksi kerrostalo. Katselimme tulisiko kaverini äiti sitä tietä pitkin kaupalle kunnes kaverini erotti jonkun liikkuvan etenkin sen jalat tien toisessa päässä. Sitten minäkin huomasin sen saman, no tietenkin lähdimme sitä vastaan. Huomasimme tämän kaverini ”äidin” pysähtyvän pitkäksi aikaa.. etenkin näytti siltä niinkuin se olisi laittanut kenkiä paremmin mm. solminut kengännauhoja. Kunnes huomasimme että hahmo alkoi haihtumaan,mutta ei kokonaan!

  Otimme koirat syliin ja peräännyimme hieman. Siinä sitten oltiin,molemmat pelkäsimme aivan suunnattomasti. Juoksimme hetken ”karkuun” pois päin tieltä. Kun pääsimme tien päähän näimme kaverini äidin kävelevän ihan eri tietä mistä ajattelimme sen tulevan. Sitä emme tiedä jäikö se hahmo sinne vieläkin vai minne joutui.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, hahmo, katoaminen, talvi, talvitie, tumma, Tuntematon henki, Turku.


 • Yksi vastaus aiheeseen Tumma hahmo talvitiellä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa