• Rippileirin outoja tuntemuksia

  Tapahtumapaikka
  Askainen

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Riparilainen

  Ukkini kuoli 2001 olin silloin seitsemän. 2010 menin rippileirille isoseksi ja leiri sujui normaalisti.

  Leirin ollessa puolessa välissä ystäväni Ella(nimi muutettu) oli ahdistunut ja tunsi kehollaan kuin joku koskettelisi häntä, Ella kertoi että hänen ystävänsä oli raiskattu muutama vuosi sitten ja hän  epäili koskettelun tunteen johtuvan siitä koska raiskaaja tunsi myös Ellan.

  Leiri alkoi maanantaina ja pättyi sunnuntaina, oli toisiksi viiminen päivä jolloin oli juhla lounas ja silloin sattui olemaan syntymäpäiväni täytin kuusitoista. Istuunnuin pöytään ja tunsin että joku käveli takanani, ei siellä ollut ketään kun katsoin. Sama toistui. Ruokailu alkoi ja eteni rauhallisesti. Oli jälkiruoan vuoro ja tunsin taas kuin joku olisi kävellyt takanani. Ei taaskaan ketään, käteni alkoivat hikoamaan ja tunsin jonkun käden olkapäälläni. Heti perään kuulin edesmenneen ukkini äänen, hän puhui, pelästyin ja juoksin pois ruokasalista, kerroin ohjaajalle tapahtuneesta ja purskahdin itkuun.

  Olihan se hieno kokemus mutta todella pelottava. Samana iltana Ellan tuntemukset pahenivat, mutta jo seuraavana aamuna ne olivat ohi. Mistä lie johtui pelottavaa se oli.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2010, askainen, isoisä, rippileiri.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa