• Outoja ääniä

  Tapahtumapaikka
  Hartola

  Tapahtuma-aika
  2002

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Vuoden 2000 alkupuolella autoin erästä ystävääni muutossa. Talo johon ystäväni muutti, oli aiemmin toiminut jonkun firman työntekijöiden asuntona. Talo oli siivottomassa kunnossa ja siivoamiseen kului huomattavan paljon aikaa.

  Kun sitten vihdoin ja viimein olimme saaneet vietyä kaikki roskat ulos ja putsattua lattiat ynnä muut pinnat kello oli paljon ja olimme väsyneitä.

  Tavarat oli tarkoitus tuoda myöhemmin joten nukuimme makuupusseissa. Ystäväni nukkui poikaystävänsä kanssa pienessä, erillisessä huoneessa ja minä suuressa hallissa johon oli kyhätty kopit edellisen omistajan työntekijöille.

  Sain nopeasti unen päästä kiinni koska päivä ja osa yötäkin oli mennyt siivotessa.

  Jossain vaiheessa havahduin siihen että kuulin jonkun availevan koppien ovia ja sulkevan ne taas. Nousin ylös ja kurkistin varovasti hallin siihen osaan jossa kopit sijaitsivat, mutta en nähnyt ketään. Hetken oli aivan hiljaista ja sitten kuulin oven taas käyvän. Ääni kuului selvästi koppien suunnasta mutta yksikään ovi ei auennut, kuului vain ääni.

  En katsonut kelloa mutta oli jo aika valoisaa ja olisin kyllä huomannut jos joku ovista olisi auennut.

  Istuin paikallani hyvän aikaa ja kuuntelin ovien ääniä kunnes ne lakkasivat. Uni ei tullut enää silmään joten lähdin kahvin keittoon. Kaverilleni en kertonut tapahtumasta, en halunnut pelästyttää häntä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2002, Hartola, Selittämättömät äänet.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa