• Outo hahmo

  Tapahtumapaikka
  Kouvola

  Tapahtuma-aika
  2008

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Olin n. viikko sitten kaverillani.Lähdin kotiin suunnilleen kahdeksan aikoihin.Silloin oli vielä aika valoisaa.Kävellessäni katselin taivaalle ja olin ihan omissa ajatuksissani.

  Kääntyessäni omalle kotipihalle,huomasin ulko-oven lähellä jotain outoa.Kävelin vähän lähemmäs, kunnes jähmetyin pelosta.Sydämeni hakkasi kuin viimeistä päivää ja en pystynyt liikkumaan. Talomme nurkalla seisoi vaaleata patsasta muistuttava, aikuisen ihmisen näköinen olento,joka ikäänkuin tuijotti minua,vaikka sen kasvojen kohta oli tyhjä.

  Seisoin paikallani ja tuijotin hahmoa takaisin.Koska en pelostani pystynyt liikkumaan,odotin vain,mitä tulisi tapahtumaan.Avasin suuni,mutta ääntä en saanut tulemaan.

  Olento oli melkein kiinni talonnurkassa ja rupesi sitten liikehtimään hitaasti taaksepäin. Hahmo alkoi kutistua alaosastaan ja ennen haihtumistaan se taipui eteenpäin kuin kumarrukseen. Lopulta se muistutti ohutta savua kunnes katosi kokonaan.

  Kun tunsin olevani taas toimintakykyinen, syöksyin – ei, minä lensin – portaat ylös hakkaamaan ovea, että joku tulisi nopeasti avaamaan. Äiti ilmestyi oviaukkoon ja ryntäsin suurin piirtein hänen ylitseen sisälle. Kukaan perheestämme ei ollut kokenut vastaavaa eivätkä he osanneet suhtautua vakavasti näkyyni. Luulen, että silloin näin oikean kummituksen.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa