• Naisen henki asunnossa

  Tapahtumapaikka
  Lahti

  Tapahtuma-aika
  2009-2011

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  -Marjut-

  Nuoresta tytöstä lähtien olen ollut kiinnostunut näistä asioista ja erilaisista ilmiöistä. Vanhempani ja niiden vanhemmat on kertoneet paljon tarinoita, jotkut voidaan selittää järjellä joitain ei.

  Muutin 2009 ensimmäisen kerran ihan yksin asumaan Lahden keskustaan. Talo oli vanha, suunnilleen 50luvulla rakennettu. Ennen minua asunnossa asui vanha työkaverini. Asunto oli kaksio. Kerkesin asua asunnossa melko pitkään ennenkuin yhtään mitään outoa tapahtui.

  Mummoni kuoli syksyllä 2010 ja päivä ennen kuolemaansa sanoi että tulee sanomaan vielä kunnolla hyvästit jos se on jotenkin mahdollista. ( En tiedä liittyykö millään tavalla tähän, mutta niin haluan uskoa). Pari viikkoa mummon kuoleman jälkeen istuskelin olohuoneen ikkunalaudalla lukien kirjaa kynttilän valossa. Kynttilöitä oli samaanaikaan päällä yhteensä 9 ja ne olivat eripuolilla asuntoa. Yhtäkkiä tuli kamalan kylmä ja olohuoneen läpi meni jonkinlainen tuulahdus, kaikki kynttilät sammuivat samaan aikaan ja makkarin ovi pamahti kiinni. Pelästyin niin paljon että en uskaltanut jäädä enään asuntoon yksin.

  Meni monta kuukautta ennenkuin seuraavan kerran tapahtui mitään. Teen yötöitä, eli menen aamuyöllä puoli 3 töihin ja työkaverini aina haki minut. Jätin yleensä olohuoneeseen pienen olo lampun päälle. Lähdin normaalisti ulos odottamaan työkaveria. Hän oli jo pihassa kun pääsin ulos ja istuin autoon niin kaverini vaan totesi että olitpas sä nopea. Kysyin että miten niin. Kaverina sanoi että ihan just muutama sekuntti sitten olohuoneeni ikkunassa oli selvästi seisonut joku nainen.

  Oli kiva mennä töiden jälkeen kotiin.

  Eikä nämä edes vielä tähän loppunut. Otin tatuioinnin tammikuussa 2011 ja ostin sitten sitä varten uuden rasvan. Olin kaverini luona Kausalassa kylässä ja viimeisen kerran muistan käyttäneeni rasvaa siellä. Kun etsin rasvaa seuraavan kerran kotona, ei sitä löytynyt mistää. Ei kaverini luota, ei kotoa, ei autosta, ei mistään missä olin käynnyt. Meni melkein viikko, kun sitten yhtenä iltana olin käymässä nukkumaan ja luin kirjaa ennen sitä. Sammutin valot ja käänsin kylkeä niin melkein heti sen jälkeen kuului selän takaa kamala pamaus. En tiennyt pitäisikö kääntyä vai mitä tehdä. Käännyin niin rasvapurkki oli keskellä makkarinlattiaa. Ei sitten niin mitään tietoa mistä se siihen tuli mutta kiva että löytyi.

  En paljon viihtynyt kotona näiden jälkeen ja rupesinkin etsimään uutta asuntoa. 2011 huhtikuussa muutin pois eikä sen jälkeen ole ollut mitään outouksia. Ainakaan toistaiseksi.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla aave, henki, Lahti, naisen henki, tavarat.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa