• Möllöttäjä monitorissa

  Tapahtumapaikka
  Helsinki

  Tapahtuma-aika
  2005

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Andy O.

  Olin tilauskeikalla vartioimassa erästä kirkkoa yön yli. Uusi kirkko vihittäisiin aamulla ja siellä oli mm. kuvausryhmän välineitä ja kirkkohopeaa.

  Istuin vahtimestarin kopissa ja selailin lehteä. Välillä kävelin rakennuksen ympäri. Kirkossa on kameravalvonta ja sisällä monitori, josta näkee käytännössä rakennuksen jokaisen kulman ulkona. Satuin vilkaisemaan monitoriin ja huomasin lastauslaiturilla merkillisen hahmon. Ulkona oli melko pimeää, mutta mustaa taustaa vasten näkyi harmaa, edestakaisin liikkuva hahmo, joka kuitenkin koko ajan katsoi kameraan päin.

  Hahmosta erottuivat isot mustat silmän aukot ja suu, kädetkin sillä näytti olevan (hahmo oli kuvan alalaidassa, vyötäröstä ylöspäin). Aluksi katsoin, että kyseessä on jonkinlainen häiriö tai illuusio, mutta lähempää tarkasteltuani, totesin sen vaikuttavan joltain muulta (puistatti hieman). Katselin tätä kummajaista pari minuuttia ja lähdin kierrokselle. Kello oli 1-2 aamuyöllä. Kävelin paikan ohi enkä nähnyt mitään. Takaisin sisälle tultuani en nähnyt monitorissakaan enää mitään.

  Todennäköisesti tämä tallentui tietokoneelle, mutta en viitsinyt mainita asiasta.

  Kerron tämän, koska tapaus on tuore ja asia tuli mieleen luettuani Metsätien ”musta vartija”-juttua. Myös naapuri, kun tuli puhetta ilmiöistä, kertoi kohdanneensa noin 15 vuotiaana samanlaisen otuksen kasvotusten. Tämä naapuri kuvaili mustat silmän aukot ja sivuttain heiluvan liikkeen, ennen kuin kerroin oman kokemukseni, joka oli samantapainen.

  Varjokummitus.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2005, 2010, 2010-luku, Helsinki, Ilmestykset.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa