• Martinin talo

  Tapahtumapaikka
  Ylöjärvi

  Tapahtuma-aika
  2008

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Olemme käyneet Martinin talolla Ylöjärvellä lähiaikoina jokusen kerran.Profiili kuvassani näkyy selvä haamu, kuva vain on vähän liian tumma. Tuolla ollessamme on kuulunut askeleita, koputusta, valot ovat menneet itsestään päälle vaikka sähköjohdot ovat kaikki poikki.

  Myös talon ovikello soi aina vain klo 23 jälkeen, ei koskaan ennen sitä. Kuvia ottaessamme on kuvat muuttuneet punaisiksi ja sumuisiksi useammassa eri kamerassa. Jossain kuvissa on erotettavissa selviä läpinäkyviä hahmoja.

  Kuvien otto hetkellä ilma on ollut hyvä, ei sadetta tai tuulta/sumua. Puheluja äänitettäessä ne ovat tallennuksien jälkeen muuttuneet tosi nopeiksi ja ihmisten ääni on erilainen kuin oikeasti on. Mutta kun äänityksiä on otettu talon piha-alueen ulkopuolella ne ovat olleet täysin normaaleja.

  Puhelimien kuuluvuudet ovat olleet täysillä. Painava ovi on paukahtanut itsestään auki vaikka sen tönääminenkin on vaikeaa koska ovi on niin painava. Olemme tänään menossa talolle kun on yöllä 12 päivä josko siellä jotain tapahtuisi että saisi hyvää materiaalia 🙂 Sitä odotellessa 😛


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2008, 2010, 2010-luku, Monialainen ilmiö, Ylöjärvi.


 • 12 vastausta aiheeseen Martinin talo

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa