• Luonnollista vai luonnotonta

  Tapahtumapaikka
  Hanko

  Tapahtuma-aika
  2006-2007

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  Pelottava Hanko

  Kun siskopuoleni äiti oli eronnut poikaystävästään, he nuuttivat asumaan Tektomista kaupunkiin (siis omakotitalosta kerrostaloon).

  Siskoni nukkui pikkuveljensä kanssa samassa huoneessa. Yöllä siskoni heräsi siihen että joku kiljui. Kun hän avasi silmänsä, niin hänen edessä seisoi pitkä nainen joka huusi / kiljui täysiä. Siskoni veti peiton päänsä päälle. Lopulta ääni loppui.

  Aamulla kun hän kertoi tapahtumasta äidilleen. Tapahtumaan löytyi luonnollinen selitys (tai ainakin luulemme niin). Siskon huoneessa oli iso kaappi, joka oli ilmeisesti ”nainen” ja huuto taisi tulla patterista. Sitten kun siskoni äiti palasi yhteen entisen poikaystävänsä kanssa, alkoi tietenkin muutto.

  Sisko oli tietenkin pyytänyt pakkaamisapua kavereiltaan. Kun hän ja osa kavereista(kavereita taisi olla 2-3) menivät olohuoneeseen, yksi kavereista jäi lastenhuoneeseen missä oli leluja. Yhtäkkiä lelukoira (mikä toimi pattereilla) alkoi liikkua. Siskon kaveri juoksi ulos huoneesta kavereidensa luo ja selitti hätääntyneesti tapahtuman. Kun he menivät katsomaan lelua, sen sisällä ei edes ollut pattereita. HYR… Sitten kun olimme iskämme luonna, olimme menneet juuri sänkyihimme, ulkoa kuului ulvontaa ja ihan kuin joku olisis juossut raskain askelein pihan poikki (iskämme asuu omakotitalossa).

  Ehkä näihinkin liittyy ihan luonnollinen selitys, mutta kyllä silloin pelotti 😉


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2006-2007, ääni, hahmo, Hanko, lelu, patteri.


 • 2 vastausta aiheeseen Luonnollista vai luonnotonta

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa