• Lapsuuden aavekokemuksia kesällä

  Tapahtumapaikka
  Nakkila

  Tapahtuma-aika
  2008

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  pelokkaat:D

  Tämä tapahtui vuonna 2007 kun olin pikkuserkkuni kanssa hänen mummolassaan. Olimme tulossa omasta mummulastani. Kello oli jotain 23:15 kesällä. Asumme siis noin kilometrin päässä toisistamme.

  Kävelimme pikkuserkkuni mummun pihaan. Pihan sisäänkäynnin vieressä on suuli,jossa on autotalli ja karsina. Pappani isä ja äiti olivat rakentaneet sen suulin ja talon. No mutta kumminkin näin siinä kävi:

  Olimme kävelleet pihaan ja katsoimme suuliin päin. Kuulimme aikuisen miehen puhetta ja naisen. Pelkäsimme silloin paljon. Jälkeenpäin katsoin ikkunaan ja näin siinä kädenjäljen. Käskin pikkuserkkuni katsomaan myös että näkeekö hän myös saman ja hän näki.

  Aloimme kiljua kun kuulimme koiran haukuntaa. Juoksimme pikkuserkkuni mummon talon sisälle ja kerroimme tapahtuneesta. Isäni, pikkuserkkuni vaari ja pikkuserkkuni isä lähtivät katsomaan kun olimme selittäneet mitä tapahtui. He eivät löytäneet mitään eivätkä kuulleet.

  Istuimme saunassa seuraavana iltana ja kuulimme taas puhetta, se kuului pihalta(meillä oli saunan ikkuna auki). Olimme silloin kahdestaan kotona ja pelkäsimme koska olimme silloin 9 ja 10 vuotiaita.

  Näimme mustan varjon pihalla ja näimme kun ulko-ovi aukesi. Emme uskaltaneet poistua saunasta ja odotimme että muut tulisivat kotiin. Kerroimme heille taas, mutta he eivät uskoneet.

  Pari vuotta myöhemmin pikkuserkkuni mummo kertoi, että heidän vanhempansa olivat kuolleet siellä suulilla ja hänen veljensä 2-vuotiaana pellolla, kun käärme puri tätä.

  Koiria ei ole ollut missään lähellä kun olimme kuulleet sen. Pikkuserkkuni mummo kertoi että heidän 2 koiraansa olivat kuolleet siellä myös. Uskoisin että ihmiset jotka puhuivat ovat isoiso vanhempani, heidän poikansa ja koiran haukunnan aiheutti 2 kuollutta koiraa.

  Mutta pikkuserkkuni mummo oli myöhemmin itse nähnyt tummia varjoja ja alkoi uskomaan meitä. Isäni ei vieläkään usko tapahtunutta. Mutta tämä on totta. En ole mennyt suuliin usein illalla sen jälkeen.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2008, Nakkila, Tunnistamaton henki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Lapsuuden aavekokemuksia kesällä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa