• Korjauspajan äänet

  Tapahtumapaikka
  Espoo

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Kake

  Meillä on kavereiden kanssa eräänlaista korjauspajan/vapaa-ajanviettopaikan virkaa toimittava tila vanhassa ladossa,joka oli toiminut viljakuivurina jonka laitteet oli purettu ja viety pois 90-luvulla. Kello oli jotain vähän vaille kymmenen, ja oltiin kaverin kanssa just sammuttamassa valoja ja lähössä kotiin.

  Yhtäkkiä välioven takaa, suuresta kuivuritilasta kuului kova peltinen ryminä (ulkoseinät osittain peltiä). Yläkerrassa ei tietenkään ollut ketään, joskin en pitänyt sitä omituisena. Melkein saman tien yläkerran portaista alkoi kuulua kovia, hitaita askelia jotka kuulostivat tulevan portaita alas. Siinä vaiheessa tuli lievästi sanottuna kiire päästä ulos. Seuraavana päivänä meni yläkertaan katsomaan näkyikö mitään syytä äänille. Mikään tavara ei ollut liikahtanutkaan, ja suureen tilaan ei päässyt huomaamatta, joten kiusasta tuskin oli kyse.

  Myöhemmin selvisi että rakennus on palanut joskus 70-80 luvulla ja suuri puoli oli jouduttu rakentamaan uudelleen, mutta tiilinen monikerroksinen tila, jossa tilamme sijaitsee oli saanut vain lieviä vaurioita. Joku ehdoitti selitykseksi sitä, että joku olisi kuollut rakennuksessa, mutta itse en usko tähän mahdollisuuteen. Rakennuksessa kuuluu usein pienempimuotoisia ääniä.

  Myöskin olen kokenut kotonani esineiden liikkumista ja ym. omituista, mutta niihin en useimmiten kiinnitä pahemmin huomiota.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2010, äänet, Espoo, korjauspaja.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa