• Kerrostalon nutturatukkainen tyttö

  Tapahtumapaikka
  Espoo

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  2010

  Minun hyvä ystäväni muutti n. vuosi sitten ensimmäiseen omaan asuntoonsa, poikaystävänsä kanssa.

  Yksi ilta, pari viikkoa asunnossa asuttuaan Minna (ystäväni) oli yksin kotona ja odotti isänsä hakevan hänet (en muista mihin he olivat menossa). Minna odotti isäänsä ikkunassa. Hän näki kuinka isän auto tuli pihaan ja lähti sitten tietenkin alas. Autossa hetken ajettuaan, hänen isänsä kysyi, että kuka ystävä oli Minnan luona ollut. Minna sanoi että ei kukaan, hän oli ihan yksin.

  Minnan isän kasvot kalpenivat ja hän meni hiljaiseksi. Isä sitten kertoi, että oli ikkunassa nähnyt, että Minnan vieressä seisoi tyttö, jolla oli tummat hiukset nutturalla ja mekko.

  Tästä parin viikon kuluttua oli Minnan ja Jarkon (poikaystävä)tuparit. Minutkin oli sinne kutsuttu. Oli syksy ja pimeää, joten parvekkeella oli ulkovalo palamassa.

  Lamppu kuitenkin sammui ja Minna meni katsomaan, se oli palanut loppuun. Minna pyysi, että Jarkko  menisi lampun vaihtamaan. Kun Jarkko meni parvekkeelle, lamppua vaihtoi jo tummahiuksinen tyttö. Jarkko vain huikkasi että ” Kiitos !”, eikä ajatellut asiaa sen enempää. Hän kuitenkin kysyi Minnalta seuraavana päivänä, että kuka sen oli vaihtanut ja Minna tietenkin ymmärsi, että kuka tyttö oli ollut.

  Tämän jälkeen tyttöä ei ole näkynyt, mutta ystäväni asuvat vieläkin samassa asunnossa.

  Kerrostalo on rakennettu 1960-luvulla, mutta en tiedä onko sinne kenties sitten kuollut joku tyttö. Pahaa hän ei kuitenkaan näytä haluavan.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2010, aave, Espoo, henki, tyttö.


 • 3 vastausta aiheeseen Kerrostalon nutturatukkainen tyttö

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa