• Katin visiitti manaajalle

  Tapahtumapaikka
  Nastola

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  norwayy~

  Tätä kertomusta en itse ollut todistamassa mutta kuuliin tämän äitipuoleltani ja päätin laittaa tämän tänne.

  Muutama vuosi sitten äitipuoleni ystävä Kati lähti siskonsa Katjan kanssa manaajalle koska Kati oli jo pirkään kärsinyt käsittämättömistä olkapääkivuista. Manaajalla Kati oli tuntenut kuinka kipu oli valunut alas hänen kättään. hän oli onnessaan siitä, mutta ennen heidän lähtöänsä manaaja oli sanonut Katille että pitäisi valot päällä tänäyönä kun hän nukkuisi. Ja jos hän alkaisi kuulemaan ääniä ja kolinaa tulisi hänen alkamaan lukea raamattua ääneen manaajan osoittamasta kohdasta.

  Kati teki työtä käskettyä ja jätti valot päälle ja raamatun auki yöpöydälle. Tuolloin Katin miesystävä oli töissä armeijassa eikä useinkaan kotona, joten Kati oli paljon yksin.

  Yöllä Kati kuuli kolinaa keittiöstä. Hän ajatteli että oli kuullut harhoja ja yritti jatkaa nukkumista. Hetken kuluttua Kati kuuli jälleen kolinaa keittiöstä ja otti raamatun käteensä ja alkoi lukea sitä. Jonkinaikaa luettuaan äänet hiljenivät ja hän asetti raamatun takaisin yöpöydälleen.

  Seuraavana aamuna Kati voi hyvin nimittäin olkapääkipu oli tiessään. Kati oli menossa keittämään aamukahvia, kunnes huomasi että hänen astiakaapissaan oli tapahtunut jotain. Osa lautasista oli tipatanut lattialle ja loput olivat kääntyneet vaakatasoon. Lasit  olivat kääntyneet väärinpäin ja keittiön roskis oli revittynä lattialle. Eteisestä Kati löysi aamulehtensä jotka olivat aseteltu kauniisti vieri viereen.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2009, aave, henki, liikkuvat esineet, Manaaja, Nastola.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa