• Kasvot

  Tapahtumapaikka
  Vammala

  Tapahtuma-aika
  1998

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Tarinan päivämäärä ei pidä ehkä päivälleen paikkaansa, mutta lähelle kuitenkin. Olin tuolloin 16-vuotias ja lähdimme silloisen tyttöystäväni ja kolmen kaverini ja tyttöystäväni vanhempien kanssa viettämään mökkiviikonloppua paikallisen järven rannalle. Oli viimeinen ilta mökillä ja päätimme pelata peliä, jossa tuijotimme hämärässä toistemme kasvoja ja katsoimme kuinka hämärä muuttaa kasvoja.

  Vuorotellen yksi meistä istui muita vastapäätä mökin pukuhuoneessa, ja toiset katselivat kohti. Kun tuli minun vuoroni, istuin penkille. En ehtinyt istua kuin noin 10 sekuntia, kun yllättäen kaikki rupesivat huutamaan:  ”valot päälle” .. Kun sytytin valot, koska olin lähinnä katkaisijaa, näin kavereideni kauhistuneet ilmeet.

  He sanoivat että kun olin istunut alas, niin hetken kuluttua oli pääni viereen ilmestynyt musta käden varjo. Tämä pitkäsorminen varjo oli siirtynyt kasvojeni päälle ja ”vetäissyt” kasvoni mukanaan , jättäen jäljelle tyhjän, mustan siluetin kasvoistani.

  Itse en aluksi uskonut tätä, mutta kun kaikki sanoivat nähneensä saman järkytyin niin etten nukkunut koko yönä. Kyseinen mökki sijaitsee suojärven rannalla, jonka epäillään muodostuneen meteorin iskusta. Maastosta ovat viisaat näin todenneet. Samaiseen järveen huhutaan sodan aikana tippuneen venäläisen pommikoneen miehistöineen. Ja edelleen kyseisen järven rannalla on ensimmäisenä ihmisenä asunut isoisoisäni, jota ei edes mainita missään kirkon kirjoissa, eikä kukaan tunnu tietävän mistä hän tuli.

  Se kerrotaan, että ei ollut tapana haudata omaisia kirkonmaahan. Olisiko jollain kyseisistä voinut olla tekemistä tapahtuneen kanssa?


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 1998, 2000, 2000-luku, Ilmestykset, Vammala.


 • Yksi vastaus aiheeseen Kasvot

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa